rs Srbija 2025: Princ - Mila

Slažem se, ali opet i 2023. i 24. smo bili primećeni i voljeni, što je omogućilo i taj prolazak kroz iglene uši. Ove godine je čak i to izostalo
Jeste, fanovi su nas provukli do finala, ali opet, nedovoljno da nam bar malo skoci reputacije.

Nije iskljuceno da smo prosle godine imali 3 pesme koje bi mozda prosle bolje, a pretrprosle je sigurno bila bar jedna.

То је што је. Као што написах на Иксу, какав ПЗЕ, такав и резултат.

Одлично отпјевао, океј наступ, али очито недовољно добро за пролаз.

Исто за догодине не знам да ли ићи са ПЗЕ или узети једно велико име и пуцати на топ 10 одмах

U meni su dva vuka

Hoću da zadržimo nac finale, ali neću nac finale koje je samo replika iz godine u godinu bez promena. Mora mnogo više zalaganja i negovanja brenda zvanog PZE da bi opstao. Došli smo do kritične tačke i videćemo kako će se stvari dalje odvijati, a tu mislim pre svega na stanje u državi i ulogu RTSa u svemu tome. Zabavni program će vrlo verovatno isto proći kroz određene reforme.
A da malo skrate PZE?
Da smo ove godine imali 10 pesama rekli bismo da imamo jedno od jačih NF...

Balkan je crna rupa Evrovizije. Konstrakta nas je zavarala, kao Hrvatsku Letovci i Lazanja, a nije iskljucena da Albanija, nakon verovatno dobrog rezultata Skadaraca ove godine, ubrzo se vrati na staro.

Jednostavno, funkcionisemo po principu izuzetaka koji potvrdjuju pravilo.

Ja sam osetio da je on dao sve od sebe i baš zbog toga sam ponosan kako nas je predstavio. Ono što je do njega odradio je perfektno. Konceptom nastupa nisam zadovoljan od početka, kao ni kostimima.

Jedina dobra stvar u svemu je što interes javnosti u Srbiji za ESC ne opada, a neće ni nakon ovoga svega. Naš problem je što ne znamo kako da kanališemo taj interes i potencijal, već se troši puno energije uzalud pa čekamo tu neku novu Konstraktu kao ozeblo sunce.

Dobro je i što će svi odmah pritiskati RTS i što se osećamo svi kao da želimo da pomognemo, mnoge zemlje i fanovi jednostavno dignu ruke i ne zanima ih, pa se na kraju i povuku.

Pa svakako jedno ispadanje u 8 godina nije smak svijeta.Ne vidim zašto bi sada RTS ofmsh morao nešto da mjenja kod izbora?Jednostavno se ove godine nije desila ta pjesma.

Sve mora da se menja i to podhitno. Ne zato što smo sad ispali, već neke stvari godinama ne funkcionišu. To što smo se provlačili u finale njima bilo odlično jer ih niko nije nešto preterano kritikovao.

Bože, želim mu sve najbolje, ali realno lik sa ovakvim talentom koji je okružen sa užasnim timom neće dalje od Vranja.
I ne znam kako to ne shvata. Elokventan je i obrazovan, da je ćaci, pa da razumem.

Jedini razlog zbog kojeg je na splasman donekle odraz situacije u drzavi je to sto skoro niko od dobtih muzicara nije hteo da ove godine bude u ziriju na RTSu, pa je pobedio ko je pobedio.

E sada, PZE je imao par dobrih pesama, svakako boljih od Krune, Nove dece i In Too Deep, ali da je u sjajnom stanju, nije. Moguce da su i neki konpozitori i pevaci odustali iz istog razloga kao i ziri. Bem li ga, to samo mozemo da nagadjamo.

Back