"Ali zato oni koje ne odbijem mi otvaraju krugove drugih mogucnosti"
Ima li još negde da se čuje? Ako ima postavi link molim te jer nemam apple music.Verzija pesme "Mila" dostupna na apple music-u zvuci drugacije od one sa PZE. Najveca razlika je sto posle prvog refrena nema onog dela "Ovaj zivot je ko zrno secera..." nego odmah prelazi na "Nek te poljubi, ko bolje slaze te...". A i instrumental pri kraju pesme je izmenjen. Da li neko zna da li je ovo finalna verzija pesme ili pak pocetna verzija koju su kasnije doradili za PZE?
Jao ima neki deo sa klavirom koji me raznosi , toliko je krindzVerzija pesme "Mila" dostupna na apple music-u zvuci drugacije od one sa PZE. Najveca razlika je sto posle prvog refrena nema onog dela "Ovaj zivot je ko zrno secera..." nego odmah prelazi na "Nek te poljubi, ko bolje slaze te...". A i instrumental pri kraju pesme je izmenjen. Da li neko zna da li je ovo finalna verzija pesme ili pak pocetna verzija koju su kasnije doradili za PZE?
Ja sam se izvrištao na taj deo sa klavirom, zvuči tako bednoJao ima neki deo sa klavirom koji me raznosi , toliko je krindz
Ima li još negde da se čuje? Ako ima postavi link molim te jer nemam apple music.
Bukvalno amaterski zvuči.Ja sam se izvrištao na taj deo sa klavirom, zvuči tako bedno
Kraj sa izmenjenim vokalima je bolji, samo još da su našli drugog producenta koji bi modernizovao aranžman i možda bi na nešto ličila pesma.