Da bi se prilagodio francuskom. Izgovara mekše i nerazumljivije da bi lepše i prirodnije zvučalo njima i generalno strancima. Znam, nama zvuči čudno.Zašto u francuskoj verziji “Milaaaa” izgovara kao da ne zna srpski?![]()
Jesmo li ikad dobili bilo kakav poen od Francuske? Prilično sam siguran da neće glasati za Princa.Pa neće da peva celu pesmu, već par stihova. Čisto da malo razbije monotoniju a i da stranci bar nešto razumeju. Samo ćemo dobiti koji glas više iz Francuske, Luksemburga...nema šta da se izgubi.
Pa jesmo, uvek dobijemo neku siću od dijaspore izJesmo li ikad dobili bilo kakav poen od Francuske? Prilično sam siguran da neće glasati za Princa.
Do 2012. ih je bilo, posle vec ne.Jesmo li ikad dobili bilo kakav poen od Francuske? Prilično sam siguran da neće glasati za Princa.
Apsolutno. Cipela je bar autentična i ima neku foru. In Too Deep je bukvalno AI generisana pre nego što je AI mogao da piše pesme i nekako je potpuno odvojena od Tijane (koja sjajno peva ali nema dodirnih tačaka sa ovom pesmom). Pesma nije ni o čemu, bukvalno mi je kao Gruzija 2023.Recite da se šalite molim vas!
Cipela vam bolja od In too deep i Krune?![]()
Za Francusku ne znam, ali znam da ćeš nam ti obezbediti poene iz Italije za finale.Ne mogu da verujem koji nivo deluluizma vlada. Aman, ljudi. Kakvi poeni od Francuske.