rs Srbija 2025: Princ - Mila

francuska verzija bude kao:

discussion wolf GIF

Zašto u francuskoj verziji “Milaaaa” izgovara kao da ne zna srpski? 💀
Da bi se prilagodio francuskom. Izgovara mekše i nerazumljivije da bi lepše i prirodnije zvučalo njima i generalno strancima. Znam, nama zvuči čudno.😂

Pa neće da peva celu pesmu, već par stihova. Čisto da malo razbije monotoniju a i da stranci bar nešto razumeju. Samo ćemo dobiti koji glas više iz Francuske, Luksemburga...nema šta da se izgubi.

Pa neće da peva celu pesmu, već par stihova. Čisto da malo razbije monotoniju a i da stranci bar nešto razumeju. Samo ćemo dobiti koji glas više iz Francuske, Luksemburga...nema šta da se izgubi.
Jesmo li ikad dobili bilo kakav poen od Francuske? Prilično sam siguran da neće glasati za Princa.

Cipelu previše mrze. Da, nije sjajna pesma, ali nije najgora koju smo poslali. Meni su npr. mnogo gore 2017. i 2019. Muzički je i dalje konkurentna jer je instrumental vrlo klasičan. Ne zvuči zastarelo, mislim da je lepo ostarila.

Mislim da bi Kon komotno prošao u finale 2023/2024 i tamo bio tipa 20.

Recite da se šalite molim vas! 🙏
Cipela vam bolja od In too deep i Krune? 😮
Apsolutno. Cipela je bar autentična i ima neku foru. In Too Deep je bukvalno AI generisana pre nego što je AI mogao da piše pesme i nekako je potpuno odvojena od Tijane (koja sjajno peva ali nema dodirnih tačaka sa ovom pesmom). Pesma nije ni o čemu, bukvalno mi je kao Gruzija 2023.

Kruna je nothing burger i Nevenu ne želim da komentarišem da ne bih dobio ban 😂

Ne mogu da verujem koji nivo deluluizma vlada. Aman, ljudi. Kakvi poeni od Francuske.

Ципела је омражена због начина на који је побиједила и због тога што смо тад били превише у фазону "мора квалитет само, то се очекује од нас"

Мени је боља од Милановог Балкана, рецимо, и мислим да би прошао Кон да је ишао годину касније а и у многим другим годинама би био у финалу И НИЈЕ МЕ СРАМОТА РЕЋ

Не може ме нико убиједити да је Со лаки сјајна и много боља пјесма а били су фазон 12.

Ne mogu da verujem koji nivo deluluizma vlada. Aman, ljudi. Kakvi poeni od Francuske.
Za Francusku ne znam, ali znam da ćeš nam ti obezbediti poene iz Italije za finale.😃

U polufinalu nule očekujem samo od Litvanije, Letonije, Jermenije, Gruzije i eventualno Izraela. Osim ako kupljene kartice ne odrade svoje. Za ostalo će se dijaspora pobrinuti i tu nemamo brige.

Nivo nebitnosti Balkanike i Nevena, ali verujem da ce slicno i proci. Jos nismo sa balkanskim baladama ispadali, ne verujem da je ovo ta godina. Malo glasova u pf generalno, dijaspora, ok zreb i verujem kartice i eto nas u finalu.

RTS vise ni ne trazi, fanove ko j...

Princa moze sa spase samo jedno: zenski glasovi. Svi top komentari ispod svakog videa dolaze od zena, i to strankinja. Princ pametno da igra, styling za klasicno- modernog muskarca, otvorene kosulje, i da gleda u kameru.

Back