rs Srbija 2025: Princ - Mila

Rekao je u Amidziju da će sve da se podigne na viši nivo i nastup i kostimi. Ognjen ga je pitao hoće li pevati na srpskom ili na engleskom, rekao je da neće da otkriva.
Za nastup više ne verujem nikome, uverili smo se prošlih godina.
A bezveze je da drži kao tajnu na kom će jeziku da peva a biće srpski. 😃

Napreduje zato što Austrija naglo raste od jutros i % za pobedu drugih zemalja se smanjuje. Jer kvote za Srbiju ostaju iste, da ljudi uplaćuju one bi se smanjivale što trenutno nije slučaj.

Ja sad vidim na Twitter-u da je Hrvatska delegacija rekla da je rok 10.3 za predaju pesama i izgleda nastupa, PZE hitno da menja sledeće godine datum održavanja i to najbolje početak februara.
Sam predstavnik nam do juče u Ami G priča kako “ima vremena” a u tom momentu ima manje od 6 dana da pošalje RTS sve.

A dobro, ovo je sprdnja... ne treba shvatati sve previše ozbiljno.
Ja sad vidim na Twitter-u da je Hrvatska delegacija rekla da je rok 10.3 za predaju pesama i izgleda nastupa, PZE hitno da menja sledeće godine datum održavanja i to najbolje početak februara.
Sam predstavnik nam do juče u Ami G priča kako “ima vremena” a u tom momentu ima manje od 6 dana da pošalje RTS sve.
Mislim da nigde nema zvanične informacije o tome. Nastup verovatno moraju da pošalju do tog roka, ali nisam siguran da to važi i za konačnu verziju pesme. Verovatno da neke izmene aranžmana mogu da se prave i kasnije.

Back