rs Srbija 2025: Princ - Mila

Po mom miÅ”ljenju ova situacija je jednaka onoj iz 2019. kad su nas u finalu stavili 23. ali između Italije i Å vajcarske 🫤

Stvarno se preteruje, pa bolje da su nas stavili 15. nego 9. ili 11. Svakako broj ne igra neku značajnu ulogu, to samo mi fanovi imamo teoriju. šŸ˜‚

Meni je recimo odlično Å”to smo pre Finske, ima dosta ljudi kojima je Erika too much pa će možda glasati za neÅ”to "normalnije" a to smo u ovom slučaju mi.

Hahaha, sad kad nas stavili pred sam kraj smo takodje nebitni. Sta biste rekli da su nas stavili gde je Gruzija? Narodu je tesko udovoljiti.
Slažem se, Gruzija i Srbija su morale ili na početak ili na kraj drugog dijela kao jedine ovako dramatične balade, a mislim da je bolje ovako. I da smo poslije Malte bili bismo nezadovoljni Å”to smo poslije nje šŸ˜„
Moj stav je da, ako prođe, proÅ”ao bi i sa druge pozicije, a ako ispadne, isto tako bi ispao sa neke druge.

Ja sam i viŔe nego zadovoljan.
Svakako sam Srbiju očekivao isped ili iza Finske ili Malte. Pitanje je bilo samo pre ili posle jedne od njih dve. Bolje je Å”to smo ispred jer se energija publike ne istroÅ”i. Izrael jeste dobar i ove godine ali srećom ubačena je Nemačka sa curom koja 2 takta ne ume uživo da ubode. Finska očekivano zatvara.

Kao da će Izraelci čekati rekapitulaciju da bi glasali i vriÅ”tali... Ako je već neÅ”to tu i bitno, onda je pre to ko zaista nastupa pre nas, da splasne reakcija, kakva god bila posle Izraela, nego Å”to će oni biti u rekapitulaciji pre nas.

@ MiloÅ”, ne čitaj mi misli i ne kradi ideje od mene. šŸ˜‰šŸ˜…

Realno niko i ne odlučuje za koga će da glasa u toku rekapitulacije, ona je manje viÅ”e nebitna. Toliko puta se deÅ”avalo da prođu tri pa i viÅ”e pesama koje nastupaju jedna do druge. Pogotovo sada kada je sve na publici. Nema pravila.

Naravno da je moralo da se desi da imamo srece ove godine kad imamo najnebitnijeg i najmanje voljenog predstavnika, ne daj Boze da nam se slucajno posrecilo nekad kad smo zapravi i bili konkurentni

Princu svakako zelim srecu, ocito vise srece nego pameti ove godine

Normalno bice moralne podrske, ali vise od toga nece biti.

U onakvoj konkurenciji gde imamo Cicolinu i Divu sa Malte plus zalopojka iz Izraela, cemu smaranje...

Back