rs Srbija 2025: Princ - Mila

Nije da pesma pruža mogućnost za neki spektakl nastup, ali se nadam da neće biti previše dark kao većina naših nastupa za balade.

Krindž u najavi, ali očigledno ne može bez toga kada je Princ u pitanju.
Kad smo već kod krindža. Predivno je otpevao, ali sve ostalo je stvarno kao da sam se probudio u paklu, tj. Hadu.

Edit (da ne stavljam dva posta zaredom): Jednu stvar koju poštujem kod njega je to što deluje kao ga boli uvo što je krindž ili nije. To što je nama neprijatno dok ga gledamo je njegov problem, nama je super i on ide na Evroviziju, juri svoje snove kroz svoj stil i to svaka mu čast. Taj nivo samopouzdanja da mrtav 'ladan izbacuješ takve pesme i spotove i da samo nastavljaš i pritom uspevaš je stvarno fascinantan.

Last edited:
Kada neko ovako lepo peva, sve drugo mu je oprošteno. A i spot mi nije toliki krindz. Nije on previše poznat i bogat pa da može da nam servira ne znam ni ja kakav kvalitet od spota. To mnogo košta. Sada posle Evrovizije će se i to promeniti, dečko je svakako to zaslužio, prvenstveno zbog svog fantastičnog glasa.

Mi i dalje mislimo da će EBU da dozvoli da Srbija ima savršen nastup i savršene kadrove, te da nas neće snimati iz Gornjeg Bunibroda kao svake godine 😭

Snimace i ove godine kao iz Gornjeg ili Donjeg Bunibroda.

Sta vam je ljudi, zasto se uopste nadate da ce Princ nesto da napravi?

Mi i dalje mislimo da će EBU da dozvoli da Srbija ima savršen nastup i savršene kadrove, te da nas neće snimati iz Gornjeg Bunibroda kao svake godine 😭
Ako nam je EBU dodelio da nastupamo 15. dobićemo i krupne kadrove. Dobri frajeri se za to uvek izbore, dobiju ih i bez da traže, a ne sumnjam i da će RTS insistirati ovaj put. U našem slučaju treba nam što više kadrova njegovog izraza lica, da prenese publici tu emociju, kao Slimane prošle godine.
I naravno nikako ne sme da žmuri dok peva!

Ali voditeljka tv happy
Ta voditeljka sa Hepija je još pre pze-a kada je bio gost kod nje i predstavljao pesmu rekla kako joj se baš sviđa pesma i kako navija za njega. I evo posrećilo joj se.😂

Back