rs Srbija 2025: Princ - Mila

Vidim da su se stvari posle koncerta u Amsterdamu dosta promenile. Stranci su zavoleli pesmu a i mnogo bolje stojimo na top listama kod stranih jutjubera. Većina nam predviđa prolaz u finale. Posle Londona će utisci sugurno biti još bolji.👌

Dobro, svako gleda iz svog ugla, i to uglavnom uzevši u obzir kakvo osećanje taj član ima prema nekoj pesmi. Dešava se da "skaču" oni koji vole pesmu, na one koji ne vole, ali i obrnuto. Čak ima i onih koji pravdaju to onda kada njima odgovara, a prigovaraju kada to nije slučaj. Sve dok je to navijanje u razumnoj meri, što je negde i karakteristično za evrovizijske fanove, i u skladu sa pravilima foruma, ok je.

Inače, iznenadio me broj reakcija na snimak iz Amsterdama na OGAE Srbija fejs strani, delilo se, pa dobio preko 160 komentara i preko 2300 lajkova, i ogromna većina je pozitivna, i to pretežno napisani od strane žena srednjih godina.

Generalno, ja sam ranije pisao da nisam odusevljen izborom pesme i ovo mi je zaista prva godina kada sam ravnodusan prema nasem predstavniku, ali takodje sam napisao, posle svega sto sam video i cuo u Amsterdamu, smatram da ima veoma solidne sanse za finale, gde mu svakako zelim srecu, ima priliku, neka odradi najbolje sto moze i neka usreci sve verne fanove koji ga podrzavaju od pocetka i kojima se pesma dopada, a ostale neka demantuje. Eto to mu zelim 🤭

Sto se tice ovih lajkova i komentara to je zaista lepa brojka 🤗

Ja sam takođe primetio ogroman broj lajkova i komentara na Fejsbuku ispod objava medija/tabloida o Princu. Velika većina stvarno dolazili od žena u pristojnim godinama ali ima i komentara muškaraca. Većina su hvalospevi i komentari tipa "konačno nas predstavlja neko normalan", "prvi put da ću da gledam i navijam za Srbiju", "konačno razumem šta pevaju", "ponosni što ne šaljemo izopačenosti" i slično.

Mislim da 80% njih uopšte ni ne prati Evroviziju, već samo tako pročitaju u medijima za dešavanja oko nje.

Ali svakako važno da ima tu podršku i da je ona glasna makar i na FB, jer će neko od njih iz dijaspore sigurno i poslati po koju porukicu za nas. 😃

Што се мене тиче може и да победи и дабогда победио у Базелу. И мени ће бити најгори победник икада, па таман да ми је брат рођени. Слушао сам ту песму хиљафу пута и једноставно не допире до мене, не свиђа ми се и то је то.

Ma sve je to okej, ukusi su različiti. Tebi ne valja ni posle hiljadu slušanja, a meni je recimo na prvu ostala u ušima a legla iz nekog trećeg/četvrtog puta. A i što da ne, nek pobedu odnese nekad i muzika koju provatno volim, a ne samo ona koja mora da se razume, bude in, brza ili catchy. Neka uživa svako u onome što voli da sluša.

Meni je ovde najveci problem sto i jedna i druga strana deluje kao da ni sami ne veruju u to sto pisu, vec kao da tim papagaj postovima sebe pokusavaju da ubede da im se pesma svidja/ne svidja. Ne moze se ovo porediti sa proslom godinom, gde je otrov curio iz svakog slova napisanog od strane Breskvicara, a P*t*r mesecima Konstrsktu nazivao babom.

Cudno mi je da se ovakva rasprava rasplamsala na ovoj temi, jer je pesma bas neutralna u svakom smislu, ni sam i dalje nemam nekako izrazeno misljenje o njoj.

Prošle godine od bot izjava mi najjače videćete kad u maju cela Evropa bude plakala uz Ramondu, bukvalno plača nigde.

Čekam momenat kad ćemo iskren turbo folk da pošaljemo, neko kome zapravo može biti inspiracija Indira Tetovaža a ne ova inspiracija od Mimi.

Možda će i ove godine biti plakanja, Mila budi jaku emociju kod nežnih ljudi. 😁
Ali jedno je sigurno, zbog kadriranja neće biti suza, imam isećaj da ćemo se izboriti za najbolje kadrove. Možda jedino bude suza radosnica zbog tako dobrog nastupa i iznenađujuće visokog plasmana. 😉

Prošle godine od bot izjava mi najjače videćete kad u maju cela Evropa bude plakala uz Ramondu, bukvalno plača nigde.

Čekam momenat kad ćemo iskren turbo folk da pošaljemo, neko kome zapravo može biti inspiracija Indira Tetovaža a ne ova inspiracija od Mimi.
Најеж на саму помисао Индире и Тетоваже на ЕВ

Zvuči veoma lepo, šteta što ova verzija ne traje malo duže. Vidim da ga hejteri po tviteru već napadaju, zamisli snimio je ovaj kratak video u Adidas trenerci. Pa šta ako je u trenerci...Samo traže razlog da ga pljunu... umesto da uživaju u ovim prelepim glasovima na čelu sa njegovim koji zaista dira u srce!

Zvuči veoma lepo, šteta što ova verzija ne traje malo duže. Vidim da ga hejteri po tviteru već napadaju, zamisli snimio je ovaj kratak video u Adidas trenerci. Pa šta ako je u trenerci...Samo traže razlog da ga pljunu... umesto da uživaju u ovim prelepim glasovima na čelu sa njegovim koji zaista dira u srce!

Nije ni važno šta će se reći na Tviteru – ljudi će uvek pronaći razlog da hvale ili kritikuju, u zavisnosti od svojih afiniteta ili animoziteta prema nekome ili nečemu.

Ali, realno gledano Aleksa, nije morao da im daje povoda – bilo svojom, bilo nekreativnošću svog tima. Ako je ikada bio pravi trenutak za komplet odelo, onda je to bilo uz akapela verziju pesme.

Naravno, ovo je samo moje lično viđenje i mišljenje.

Back