rs Srbija 2025: Princ - Mila

Imaš ljude čije pamćenje traje duže od tri dana, a imaš i tebe koji pljuješ devojku što neće doći na ispraćaj koji ni ne postoji, a kad bi postojao bio bi toliko nebitan u trenutnoj situaciji da bi i Princu bilo najbolje da ga preskoči.
Apsolutno je nigde je nisam uvredio. Djole je rekao da sigurno neće doći na ispraćaj jer nije bila ni na pze-u. Zato i pričamo o tom potencijalnom ispraćaju i predaji zastave.
Pored svega šta se dešava mislim da si ti jedini koji misli na krhka osećanja Princa. Ni on sam se verovatno ne potresa oko ovih stvari koliko ti.
Samo se stavljam u njegovu poziciju, tj. kako bi se ja osećao da se sve ovo dešava u godini kada ja treba da ostvarim životni san i predstavljam svoju zemlju na Evroviziji. I kada imam mogućnost da mi se otvore mnoga vrata u karijeri. Nešto što ti se pruža jednom u životu ili nikad. Pokušaj da se staviš na njegovo mesto, siguran sam da ćeš razumeti.

Meni je to neprihvatljivo. Nikada tako nešto ne bih uradio, da ne dođem i ne uručim nekome nešto šta mu sleduje. Kao da je sada ona neka bitna politička ličnost pa će je napasti zato što je zamisli bila u RTS-u. A šta i da je napadnu, šta je loše uradila? Predala kolegi zastavu Srbiju, zamisli. Zaboraviće se za tri dana. Ovde kod nas se toliko ide iz krajnosti u krajnost.
Ajde prekini da preteruješ, dobiće svoju zastavu samo ne od Teye, zašto bi ona pregazila svoje stavove zbog bilo koga 🤡

Pa ona kaže i da je pesma odlična, ne samo vokal. I naravno da njena reč ima težinu, žena je veličina i odlična pevačica sa karijerom od nekoliko decenija. Toliko puta je bila i u žiriju za Beoviziju/pze.

Inače, baš će da nagrdi pesmu kolege sa kojim ima duet 🤡
Pa Goca ti je tip osobe koja će ti sve reći javno, direktno i u lice. Da joj se pesma ne sviđa to bi i rekla, očigledno joj prija uhu. Bar ona nije neko ko se folira i prenemaže. Ne znam zašto je teško prihvatiti da se pesma dobrom delu ljudi sviđa.

"Dobrom delu ljudi"
Evo izvoli, ušao sam u neki random članak o njemu od pre dva dana. 👇
1000020158.webp1000020159.webp
Sve i jedan komentar je pozitivan, znam da je nekima teško da prihvate ali to je realnost. Ljudi ga obožavaju, Nemojte samo da se iznenadite brojem glasova. 😊

Back