rs Srbija 2025: Princ - Mila

Pa zar je neko uopste ocekivao da ce briljirati?

Lično nisam, meni je čak i na PZE bio jako upitan što se tiče kostima a i nastupa, nekako je bio blagi kič.

Delovalo mi je kao da će se on možda malo više boriti sa RTS-om od Teye i Luke što se tiče nastupa, ali šta očekivati od osobe koja je sarađivala sa Milićevićem koji je oličenje kiča i šunda.

Last edited:
Čim je u intervjuu rekao da će u nastupu prikazati pakao, Kerbera, nije mi se svidelo, ali se nadam da će se bar u finalu pesme presvući u belo.
Po mitu Orfej treba da izvede Euridiku iz mračnog Hada ka svetlosti. Pretpostavljam da će kad prikazuju pakao biti u crvenom, a kad prikazuju njegov put ka svetlosti sa Euridikom Milom da može da se presvuče u belo.

Kako god, imaju dovoljno vremena da nešto promene, a najlakše je promeniti boju kostima. Pod uslovom, da je pametan kao njegova bivša koja je usvojila sve kritike posle polufinala.

Jaoj nemojte te anđele i đavole odmah me podseti na 2013. i one tragične kostime Moje 3 sa Evrovizije. Ako tad nismo išli sa tom tematikom ne moramo ni sad.

Mislim da je najbolje da pustimo da prenoći. Što smo videli nismo videli. Sigurno niko više razočaran od mene.

Sashay away.

Drag Race Dress GIF by RuPaul's Drag Race

Kad se pojavi Princ s nekim Sodoma i Gomora nastupom a la Bambi.

Pa ovo je samo neki promo vrv i meni izgleda vrh. Jedino ne valja što će sad stvarno i pristojni svet koji je njegovo glasačko telo da ga išutira.

Meni se crveni kostim dopada , upadljiva boja , ali naravno nakon što pesma bude odmicala, očekujem neku belu boju , ili da se makar malo otkupča.

Meni se crveni kostim dopada , upadljiva boja , ali naravno nakon što pesma bude odmicala, očekujem neku belu boju , ili da se makar malo otkupča.
Ma ok je kostim, ali uopšte ne ide uz njega i Milu. Ova pesma je nežna i ne priliči joj crvena boja. Plesači mogu ostati u crnom, mada su oni po meni potpuno nepotrebni. Ali crno - beli kontrast bi bio odličan na sceni.

Sutra je u 6:10 let iz BG za Bazel, danas nema niti jedan, tako da kontam da Princ sutra ide onda.

Sutra je u 6:10 let iz BG za Bazel, danas nema niti jedan, tako da kontam da Princ sutra ide onda.
Onda verovatno putuju sutra. Ali možda i ne idu direktno za Bazel, već do Ciriha ili Berna pa posle nekim kombi prevozom za Bazel.

Back