rs Srbija 2025: Princ - Mila

Meni generalno ovo lepo deluje. E sad koliko se ovo uklapa u koncept pesme i koja je ideja nastupa, nemam pojma. Lično sam više za jednostavnije nastupe za baladu, no dobro. Videćemo. I dalje ne sumnjam u prolaz u finale i tako će biti sve dok ne vidim celokupan nastup.

Meni samo žao one devojke koja se izvrtela na onoj zavesi što je izvisila za Evroviziju.. Zamisli, pobediš i raduješ se i na kraju te zeznu i kažu e ipak ti ne ideš u Bazel 😢 Mogli su i nju da ubace negde, njih je ionako 5... Ako mogu Erika i Justyna da vise, mogla je i ona...

pa nije ovo prvi put da neko ko je deo ekipe nastupa na nac izboru ne ode na esc... Marija Serifovic je imala ceo cirkus oko sebe na Beoviziji pa niko nije otisao u Helsinki nego su promenili citav koncept npr

Znaci sutra ce izaci klipovi i na ig za nase polufinale. Scena izgleda vrhunski realno cini mi se osvetljenje i sve ostalo najbolje do sada (tehnika) 👏👏👏👏👏

Last edited:
Znaci sutra ce izaci klipovi i na ig za nase polufinale. Scena izgleda vrhunsko realno cini mi se osvetljenje i sve ostalo najbolje do sada (tehnika) 👏👏👏👏👏
Da, ali naša druga proba je tek u petak. Sutra će izaći snimci proba za prvi deo drugog polufinala. Jer sutra finalisti imaju prve, pa ne mogu svi da stignu sutra.

Sta mislite, ko bi mogao biti konkurencija Srbiji za ulazak u finale? Armenija? Latvija? Neironicno mislim da ako ipak uspe da se progura, da ce dobiti poene od zirija na vokal, uprkos bajatoj pesmi.

Sta mislite, ko bi mogao biti konkurencija Srbiji za ulazak u finale? Armenija? Latvija? Neironicno mislim da ako ipak uspe da se progura, da ce dobiti poene od zirija na vokal, uprkos bajatoj pesmi.
Ako Sanja nije dobila na vokal, a razvalila je tu finalnu probu za žiri, onda nema potrebe ni Princ.

MIslim da će nam najveća konkurencija za finale biti Luksemburg, Danska i Jermenija.

Svidja mi se deo kad ga vuku za noge (na yt sto je rts objavio).. moguce da je onda to kraj pesme kao ide i on.. Umro Orfej ranije nego sto treba hahahah 🥰

Kako mislite brisanje poda PrincOm nije taj najavljivani šok efekat??!!
E pa nešto se sprema onda!

Back