Jel ovaj bio Rokov anđeo u Tel AvivuDiego je sve jako lepo objasnio.
Kao heroooooooooooooj i moj i tvooooooooooooj...Jel ovaj bio Rokov anđeo u Tel Avivu
Ti kad vidis da nemamo pobednicku pesmu pomiris se sa tim i ako zelis da podrzis svoju zemlju podrzis ..ako ne, nadji hobi neki koji te ispunjavaprestigli Gruziju po broju lajkova na Insta na slikama sa prvih proba, dobro je!
Boze boli koliko smo nebitni
to sto su izvukli ovu temu za nastup nzm ni ja odakle i roknuli gej plesace kako bi dobili publiku nekako jer pesmu za to nemaA sta je to tacno Ovo? I sta je preseravanje kako kazes, u tome sto pokusava da prenosi sve, predstavi na lep nacin i sto se trudi?
Zabranjeno? Niko me nije obavestio da treba samo da citam, i cutim.. a vi ...vec znamo sta vecina radi , da se ne ponavljamAman prestani da se kačiš više na tuđe poslove, nađi i ti nešto što te ispunjava sem da iniciraš neke rasprave.
Mi smo eksperti, ti si veteranZabranjeno? Niko me nije obavestio da treba samo da citam, i cutim.. a vi ...vec znamo sta vecina radi , da se ne ponavljam![]()
Ne, al zna se šta je normalna komunikacija, a šta spam.Zabranjeno? Niko me nije obavestio da treba samo da citam, i cutim.. a vi ...vec znamo sta vecina radi , da se ne ponavljam![]()
E ovo ti je bilo bas onako... Nidje vezeNe, al zna se šta je normalna komunikacija, a šta spam.
Provociraš forumaše koji imaju različito mišljenje od tvog, to je itekako spam i kršenje pravila foruma.Zabranjeno? Niko me nije obavestio da treba samo da citam, i cutim.. a vi ...vec znamo sta vecina radi , da se ne ponavljam![]()
I have a feelin' babe, touch my hand and see.Bebi je cudesan, moze procijeniti neciji karakter nakon 393 napisane poruke na forumu![]()