rs Srbija 2025: Princ - Mila

Al ako izuzmemo ovaj dio dok ga vuku po podu koji je stvarno cringe, meni je ovo sasvim korektno. Sve u svemu bolji mi je nastup sa PZE-a za sada. Nije kao da nisu svi govorili da se taj nastup mijenja, ali malo su pretjerali i otišli u pogrešnom smjeru. Mislim da ništa od finala. :(

Ma daj saberite se niko neće ni razmišljati o Euridici i Orfeju, prosečna osoba koja sedi kod kuće ni ne zna za to lol
Tačno. Razmišljaćemo samo mi koji znamo, ali evo na primer mene su sad ovi krici baš podsetili na podzemlje/pakao. Da su se stvarno potrudili da isprate priču o Orfeju i Euridi jesu. Treba da govori da je nastup zapravo mit o njima u intervjuima sa stranim novinarima, da bi došlo do što većeg broja ljudi.

Pa poenta će biti shvaćena generalno isto kao što je shvatila i gospođa koja se začudila i upitala zašto ga vuku po podu kao džak krompira. Baš će im prvo napamet pasti Orfej i Euridika. 🥹

Prvih par sekundi kad glumi dzak je dobro... Kosa treba biti pustena. Da se skrati deo kad staju ovi demoni na kraj scene... I.kad ustane, treba da radi ventilator

Ako iko pomisli na mit posle ovog nastupa ja skidam kapu...
Doveli gej plesace u sado mazo kostimima koji brosu pod sa njegovom kosom....
Jezivo

Back