rs Srbija 2025: Princ - Mila

Misliš čuvaju ga za polufinale? Neće da ga prljaju bespotrebno na probama. 😍

^ Moguće kao vokalni producent ili tako nešto, jer ono dodato raspevavanje u završnici mi recimo deluje kao nešto što bi on uradio/predložio/dodao.

Odakle Haris Džinović u celoj ovoj priči 😂
haris-dzinovic-nisam-kriv-nikako.gif

Аман проћи ће у финале и прњкините више да смарате. Ако смо шта научили до сада, то је да дијаспора воли да чује песму на срапском језику коју пева добар певач. Биће довољно за неко девето или десето место и то финале. У финалу сасвим сигурно нула бодова од жирија и тридесетак од публике и то је то.

Аман проћи ће у финале и прњкините више да смарате. Ако смо шта научили до сада, то је да дијаспора воли да чује песму на срапском језику коју пева добар певач. Биће довољно за неко девето или десето место и то финале. У финалу сасвим сигурно нула бодова од жирија и тридесетак од публике и то је то.
👏👏👏👏👏

Polako nam padaju procenti za šanse za prolazak u finale 🥴
Kladionice su u našem slučaju stvarno potpuno nebitne. Procenat prvo skoči za par % pa onda za par opadne. Kao i svake godine, na granici je za prolaz. Po njima Parg nema nikakve šanse za finale što je nerealno, od njega jedna Irska ima 15% više šansi za prolaz.

Da, ali definitivno mogu da ukažu na ishod, manje ili više. Teya je prošle godine valjda bila 11. pre pf-a, a Australija je upala, dok je realno stanje bilo u našu korist, opet kroz iglene uši. Ista ta Australija je vrlo lako mogla da prođe umesto nas, za svega 5-6 poena. Verujem da će tako biti i sada, samo je pitanje ko će odneti prevagu.

Vrlo verovatno će tako biti i sada, samo je pitanje da li ćemo i ove godine imati više sreće nego pameti. U nekom momentu bi valjalo da RTS dobije šamar realnosti i da izađe iz te "zone komfora" i zadovoljstva 18. mestom jer je to "ogroman uspeh za jednu malu zemlju".

Mislim da ce Luksemburg i Jermenija proci bolje od nas, tako da moramo da se nadamo flopu Ceske da bismo usli u finale. Eventualno Litvanije ili Grcke, ali za to su mislim male sanse. A od ovih kojima se predvidja ispadak Latonija bi mogla isto da nam pomrsi racune, tako da bice veselo.

Back