rs Srbija 2025: Princ - Mila

Tako je, to je taj kriticni kadar. I jos bliskih kadrova, npr. meni je ovaj kad padaju po zvucima tipki klavira jako lep. Ne kazem da mora biti ovoliko close up, ali opet imamo previse krupnih kadrova, gubi se intimnost.

IMG_0283.webp

Ma ovi LED podni ekrani izgledaju preloše, kao da im se svaki drugi piksel vidi, pa onda izgleda loše kadar.

Mozda bismo konacno videli neku ljubav zirija da se RTS malo potrudio da do zirija dodjemo

Ali od svih srpskih predstavnika PRINC je taj koji je uspeo Estonce da animira pa VRISKA

Mislim da su oni kroz istoriju Srbije na Evroviziji bas onako zemlja do koje je najteze dopreti, secam se kad je Molitva pobedila da je Estonija bila jedna od retkih zemalja koja nam nije ni bod dala.

To se kasnije nastavilo, a mislim da je poslednjih godina jos izrazenije jer nas oni sad (razumljivo) politicki bas i ne mirisu zbog rusofilije kod nas + generalno su nam daleko, dijaspora nepostojeca, niti neke veze s njima imamo generalno.

Ali je pre par nedelja otvorena ambasada Srbije u Estoniji, za Estoniju, Letoniju i Litvaniju.
Inace, 2004. Zeljku su svi dali bodove, a najmanje Estonija - 1.

А мислим да су Хурикејн биле 11. естонском жирију у финалу, а у полуфиналу су дали 5-6 бодова. То ми је тек нејасно, али наравно, лијепо за видјети 😄

То сам заборавио, ето. Изгледа да их раде раскошне јаке баладе на српском у посљедње вријеме или турбо-фолк

Ali je pre par nedelja otvorena ambasada Srbije u Estoniji, za Estoniju, Letoniju i Litvaniju.
Inace, 2004. Zeljku su svi dali bodove, a najmanje Estonija - 1.
Ja mislim da može i Princ u polufinalu da izvuče bar 1/2 boda i iz tih bivših SSSR država. Možda ne iz svih ali iz nekih će sigurno biti.

Možda se povežu sa pesmom ako je izvođač likom na njih, plav. Sličan se sličnom raduje.

U tom slučaju, možda možemo dosta poena ove godine očekivati od Skandinavaca, šteta što :no: nije sa nama u pf. 🤣

Mislim da je Uku Suviste u finalu Nevenu stavio na 1. ili 2. mjesto pa je zbog toga Srbija dobila 4 poena od Estonije koliko se sjećam...

Ana Sahlene (Estonija 2002) je u nekom intervjuu bila izjavila da joj je Srbija jedna od omiljenih evrovizijskih država i da su joj se Uraganke sa pjesmom i nastupom posebno dopale. :D

Gleda li neko Specijalnu emisiju na K1 i prenos Tirkiznog tepiha?
Reče Diego da je ceo koncept o Orfeju i Euridici predložio i osmislio Miloš Šarović.

Gledam ja, samo nikako da se uključe u Bazel. Samo ovi u studiju komentarišu. Mogli su umesto ovih spotova koji idu u donjem ekranu emitovati strim koji uživo ide na esc kanalu. Tamo delegacije već uveliko izlaze.

☝️ Da se ispravim - sad vidim da je Anna Sahlene, sa dva ''n'' kao i njena zemljakinja Šveđanka Anna Bergendahl, lutkica što je nepravedno ispala prije 15 godina...

Ova prva je trebala donijeti drugu pobijedu Estoniji za redom jer je ''Runaway'' definitivno bila najbolja pjesma te godine (neviđena nostalgija za djetinjstvom kad je slušam, drago mi je što se vratila sa fenomenalnom ''Champion'' na dvadesetogodišnjicu) a ova druga sa emotivnom i nježnom baladom je u najmanju ruku zaslužila biti u top 10 te 2010-e, ni dan-danas mi nije jasno kako su recimo Danska i Jermenije prošle a ona i Feminnem ispušili.

Back