Po mojoj proceni iz 2.finala su sigurni finalisti: Austrija, Izrael, Australija, Finska, Grčka i Malta. Svi ostali imaju iste šanse kao i mi. Svakom nešto fali.
Kao profesionalac za procenu mentalnog stanja tvrdim da je Princ psihološki naš najstabilniji predstavnik, sa najboljim prestavljanjem pred novinarima. Luka je na intervjuima nekad izgledao anksiozno, nekad egzaltirano, Teya, iako ljubazna i nasmejana, malo zbunjeno i introvertno, Konstakta kao da je jedva čekala da se završi intervjuu sa engleskim dovoljan(2), Hurikanke nametljive, za Bogićevićku znate, Nevena ledena kraljica više na sedmom nebu jer se udala nego što je na Evroviziji. Princ je u startu sa medijima već bio hendikepiran u odnosu na strane novinare kojima je predstavljen kao homofob koji kupuje glasove za svoju zastarelu pesmu. Danas sam tražila na X objavu, koja je pretpostavljam obrisana, od utorka u kom naš čovek sa lažnog profila i avatarom Nastasje iz Harem Girls piše: "Daće bog da Princ umre i odu Haremke". Danas sam videla sliku sa Tirkiznog tepiha i pitanje : "Da li ovako izgleda homofob?" Medju komentarima se ponovo pojavio onaj snimak nakon proglašenja pobednika, samo je brzo usledilo objašnjenje da je u dobrim odnosima sa Haremkama.
Ne mislim da Sinan i Alesia nisu radili s njim intervjuu samo zato što im nije legla uplata. Mislim da namerno nisu hteli da pričaju s njim jer im se gadi. Ipak, iako zna sa kakvim stavom većina blogera i fanova prilazi, u svakom intervjuu Princ je nasmejan, siguran u sebe, elokventan, ne nameće nikom svoju pesmu, ali ne zaboravlja da istakne ono što on smatra da je dobro i poziva da se glasa za njega.
Kad sam posle PZE, napisala da mislim da nije bez šansi za finale i da može imati bolji plasman od Luke, napisala sam da je pametan momak i da zna šta radi.
Nakon što Egret i 2023 nije ušao u finale PZE jer je duo Grand dobio više bodova od publike, nakon što je Luka zauzeo tek 24.mesto sa meni najboljom pesmom koju smo poslali, nakon što Baloš prošle godine nije ušao u finale PZE, nikakav Prinčev plasman ne može da me razočara jer nije bio moj izbor. Ipak, on je predstavnik moje zemlje, peva na jeziku kojim govorim i ja mogu samo da navijam da bude što bolje plasiran. ja tako, a drugi kako misle da treba.
#Team Finale