rs Srbija 2025: Princ - Mila

Prvo da kulturno zamolim da mi @ Aleksa 49 niko ne dira više, ali samo do sutra uveče oko ponoći. 😄

Primerje molim, 😊da ne počnem neplanirano da oplićem i ,,ujedam" neke što ga maltretiraju jer gadniji jezik imam nego AV babe kad naoštre svoje proteze. 🤨

Aleksa živi svoj san, on je ove sezone u their own mode:
,, Volim kad se ljudi trude da ne vole, toliko se trude, a kod mene 0 efekta". 😊

Ehhh dagi moj Aleksa postao si kao Wiwibloggs bez kamera i publike - sve znaš, niko te ne sluša. 😛😁

Last edited:
ЈА ГАРАНТУЈЕМ ЗА ОВОГ ДЕЧКА

Вјерујем да пролази, али биће борба баш за пролаз, мислим да је и ово полуфинале баш баш отворено и искрено, неће ме изненадити ничији пролаз, а једино испадање овог тројца који је први за пролаз на клаџи би ме изненадило, остало не, поготово након синоћ

Stvarno je baš loša šminka na ovom videu, potpuno je bespotrebna. Dečko je prirodno lep i zgodan uopšte mu nije potrebna.

Za drugo pf bi bilo po mom ukusu (a bez Princa):
nisu predikcije samo scoreboard

Litvanija
Izrael
Irska
Češka
Austrija
Crna Gora
Grčka
Luksemburg
Latvija
Danska

Za drugo pf bi bilo po mom ukusu (a bez Princa):
nisu predikcije samo scoreboard

Litvanija
Izrael
Irska
Češka
Austrija
Crna Gora
Grčka
Luksemburg
Latvija
Danska
Izgleda ipak nisam jedini koji priželjkuje ispadanje toliko danas pominjane famozne trojke - Australije, Finske i Malte. 🙂

@Aleksa taj Tom je bitan koliko i ja. 😂

Ja ne kontam što se ljudi klade na te zemlje koje nemaju baš nikakve šanse. Kao baš ću sad ja ići da se kladim na Princa ili Luksemburg lupam i kao wow u top 10 su za prolazak na kladionicama u finale 😑 Na početku kontam ne zna se još ništa, ali sad baš...

Pada bogami i Češka na kladionicama. Još uvek su u top 10 ali im opada postotak za prolaz. Bili su u jednom trenutku na preko 80% sada ih i Litvanija prestigla. Svašta će tu još biti do polufinala i dalje je sve otvoreno.

Back