rs Srbija 2025: Princ - Mila

Komentar sa probe: Srbija, sve u redu osim nerazumljivog nastupa i vucaranja po podu 🤭 Znaci nije bio samo trik za reklamu.

Po ovome što pišu ljudi čini se da nismo baš zasijali na probama, otud i pad na kladionicama. Nebitna stvar svakako...

Ја имам осјећај да ће Србија бити Португал и да ће бити пљувачина како је Србија прошла незаслужено умјесто (унеси име фан фаворита) али то ми не смета 😏
Pa ja bih to voleo da se desi. Uživao sam 2018. kada su nas pljuvali.

Po ovome što pišu ljudi čini se da nismo baš zasijali na probama, otud i pad na kladionicama. Nebitna stvar svakako...
Pa da manje više nebitno jer žiri ne glasa, najvažnije je da zablistamo sutra uveče.

A to što Majsta kaže, najlepše je kad prođeš a to fanovi uopšte ne očekuju pa te pljuju i govore kako si nezasluženo prošao. Želim opet 2018-u. 😁

Letonija ide u finale 100%.
Mi, ako ćemo upasti, upadamo umesto Češke/Grčke/Litvanije, Letonija umesto Irske.
E, sad, svašta može biti...

Austriju, Izrael, Finsku i Maltu vidim kao 4 zemlje koje prolaze 100%, a Gruziju i Crnu Goru vidim kao 2 zemlje koje nemaju nikakvu šansu za prolazak ovog puta

Za preostalih 6 slobodnih mesta u finalu će se boriti ostalih 10 zemalja zajedno sa Srbijom, i nipočemu od njih ni jedna ne odudara previše ni na dobar ni na loš način, ne bi me iznenadilo ni da ispadne npr Češka, Grčka, Litvanija a prođu npr Irska, Danska, Letonija, itd itd

Apsolutno su sve opcije moguće da se dese za tih preostalih 6 mesta, bez obzira na kladionice i utiske pojedinih fanova/novinara koji budu prisustvovali večerašnjoj probi
Samim tim biće jako zanimljivo pratiti jer je nepredvidivo!

Ma nema teoretske šanse da Grčka ispadne šta vam je. Pogledajte samo brojke sa probe, milionski pregledi i desetine hiljada lajkova. Em što su Grci najhapovani em što se mnogima sviđa uključujući i mene.

Stvarno mi nije jasno zašto se Irska drži. Jermenija i Letonija zaslužuju njeno mesto.
Јерменија је толико очигледан финалиста, не знам како је нису већ угурали у топ 10

Јерменија је толико очигледан финалиста, не знам како је нису већ угурали у топ 10
Isto mislim i cudi me to, mozda specijalne taktike za sok prolazke.

Sto se tice Grcke tu mi prolazak uopste nije upitan.

Austriju, Izrael, Finsku i Maltu vidim kao 4 zemlje koje prolaze 100%, a Gruziju i Crnu Goru vidim kao 2 zemlje koje nemaju nikakvu šansu za prolazak ovog puta

Za preostalih 6 slobodnih mesta u finalu će se boriti ostalih 10 zemalja zajedno sa Srbijom, i nipočemu od njih ni jedna ne odudara previše ni na dobar ni na loš način, ne bi me iznenadilo ni da ispadne npr Češka, Grčka, Litvanija a prođu npr Irska, Danska, Letonija, itd itd

Apsolutno su sve opcije moguće da se dese za tih preostalih 6 mesta, bez obzira na kladionice i utiske pojedinih fanova/novinara koji budu prisustvovali večerašnjoj probi
Samim tim biće jako zanimljivo pratiti jer je nepredvidivo!
maxresdefault.webp

Back