rs Srbija 2025: Princ - Mila

Da li je realno da je Duška izjavila da smo mi prethodne četiri godine ulazili u finale vrlo glatko... i posle neko očekuje da će da izvuku neku pouku. Pa oni sami sebe lažu i ubeđuju u nešto...
Ma misli na Konstraktu... Pa oni će se narednih 10 godina vaditi na njen uspeh.

Opet je pocela sa pricom kako smo mi mala zemlja, koja ima puno uspeha,nismo puno puta ispali, da mnoge vece zemlje imaju losije rezultate, kako nju ne smori vise ista prica? Stvarno vise preterala je.

Ma dobro, klasični izgovori za javnost. I Španci (delegacija) govore kako je Melody bila sjajna i vrhunski nastup i da ne razumiju kako je završila nisko a sve je odrađeno kako treba

Loše je ako i privatno isto to sve misle i ne shvataju gdje su griješili

Ne gledaju moji kežualci bez razloga Evroviziju na HRT-u. Psihički lakše podneti.

Nesto razmisljam, ako su kompozicije pristigle na konkurs bile ispod zadovoljavajuceg nivoa, i sto kaze Nanulina RTS se ucutao zbog toga jer su bili svesni sta imaju, zasto RTS nije odlucio da potegne jednom od dva resenja? U pravilniku pise da “ ukoliko nijedna kompozicija ne bude ispunjavala potreban muzički kvalitet, RTS ima pravo samostalno da izabere kompoziciju.” Kad su sce odslusali mogli su da traze kompoziciju na strani.
Druga stvar koju su mogli da urade da uzmu pesme koje se uzdvajaju na neki nacin (misljenje nekoliko uspesnih nasih modernih autora npr. Ili fandoma ili o kojima se najvise diskutuje) i da ponude finansijsku pomoc oko reproducuranja, remixa i placanja rezisera za kreiranje nastupa (posto Milica Uposlenica, umetnicki direktor festivala nema kapacitet za tako nesto).
Isti trosak mozda koji utrose na 10- 15 suvisnih ucesnika koji su smorili celu Srbiju.

Vecina pesama nije ispunjavala potreban muzicki kvalitet, a posebno pobednicka pesma. U jednom momentu RTS je trebalo da presece i donese odluku da bi spasili Srbiju od ovakvog blamantnog rezultata pa i na ustrb festivala.

Last edited:
Slažem se, mogli su bez problema da ukinu PzE i niko im u ovim okolnostima ne bi reč rekao, ali RTS-ova mantra je uvek da se prave kao da je sve normalno i divno i cvetaju ruže. Nikad nisu priznali nikakav problem kod sebe, nikada nisu rekli "ok, nešto ne štima, hajmo drugačije", tako da nisu odustali od PzE ni kad je bilo jasno da u trenutnim okolnostima i sa ovim pesmama nema sile da se nešto uspe izvući od toga. Pa oni su, nakon što su im svi sem izvođača otkazali saradnju, emitovali interval act-ove od ranijih godina samo da bi se pravili da je sve u redu.

Tam, Vukajlu ili Haremke. Zavisi koji kriterijum preovlada.

I moglo je 1 polufinale ili dva mini sa

• Bojana x David
  • Filarri
  • Iskaz
  • Harem Girls
  • Biberili ne?
  • Mila pevacica, ne pesma
  • tam
  • Lensy
  • Mimi Mercedez
  • Ohajo
  • Vukayla
I Maja, radi memova i viralnosti.

Neko moje misljenje. Mrzi me da trazim gif.

Last edited:
  • Like
Reactions: FFM
Nece takvi poput Duske i sl javno reči da neke stvari nisu dobro uradili, jak je to ego. Oni se i tih pozicija i funkcija drže čitav život.

Nego, iskreno pitanje: kolika je vama koji kritikujete stalno sve što ima veze sa Srbijom na Evroviziji ove godine bila želja da ne prodje u finale? Imam osjećaj da su mnogi od vas jedva čekali i nadali se tome samo da bi mogli da to dožive kao neku ličnu pobjedu i da kazu otprilike "eto vam sad, nek je ispao".

A sve samo zato jer nisu pobijedili vaši favoriti (pretežno hg). 😁

Apsolutno je normalno da se nekome ne svidja pjesma i nastup svoje zemlje (ili izvođač), ali nikad sebi ne bih dopustio da navijam PROTIV svoje države, a djeluje mi da ima takvih. Daj Bože da griješim.

Ja prvi nisam bio za Konstraktu 2022, ali taman posla da ću navijati protiv nje. Na kraju mi zbog odličnog plasmana bilo ok jer je Srbija u pitanju. Otprilike isto i za Teya Doru prošle godine, želio sam ulaz u finale iako smatram da je Breskvica trebala da ode, ili Zorja.

Čak ni ove godine nisam oduševljen. Bukvalno sam na kraju glasanja na pze zelio manje loš paket i pojavu.

Ne pada mi na pamet da svoju ljubav i poštovanje prema državi u kojoj živim i narodu kom pripadam dokazujem bezuslovnom podrškom Srbiji na ESC. Ne radim to ni u fudbalu, iako je tamo ta nota "predstavljanja svoje države" čak i izraženija.

Ko zasluži podršku dobiće je, ko je ne zasluži neće pa makar to bila i moja rođena zemlja. Štaviše, bilo bi mi drago da smo ispali pa da ispadanje posluži kao nauk RTS-u i da kažeš da je taj debakl doprineo nekoj pozitivnoj promrni, ali s obzirom na komentare naše delegacije i izvođača i copium kojim se drogiraju u Takovskoj, nije mi ni drago ni žao, indiferentan sam.

Nisam imao želju ni da Srbija prođe, ni da ispadne. Pažnju sam usmerio na druge zemlje koje su ponudile nešto na ESC.

Pa ja se ne slažem da treba prekidati PZE kad je kvalitet pesama lošiji, PZE treba da postane prepoznatljivi brend, i jbg moramo trpeti i slabije godine. Ako je lošiji kvalitet jednostavno smanjiti broj učesnika te godine i tjt.

Ali da je došlo do toga, sigurno bi odabrali Tam ili Mimi.

Bio bi fazon jedne godine da objave sve pristigle pjesme na sajt, kao Španci nekada, pa da se glasa 15-ak dana i publika izabere top 12, recimo, a žiri doda još 8 sa liste, i eto 2 polufinala sa po 10 pjesama. Taman.

Ne pada mi na pamet da svoju ljubav i poštovanje prema državi u kojoj živim i narodu kom pripadam dokazujem bezuslovnom podrškom Srbiji na ESC. Ne radim to ni u fudbalu, iako je tamo ta nota "predstavljanja svoje države" čak i izraženija.

Ko zasluži podršku dobiće je, ko je ne zasluži neće pa makar to bila i moja rođena zemlja. Štaviše, bilo bi mi drago da smo ispali pa da ispadanje posluži kao nauk RTS-u i da kažeš da je taj debakl doprineo nekoj pozitivnoj promrni, ali s obzirom na komentare naše delegacije i izvođača i copium kojim se drogiraju u Takovskoj, nije mi ni drago ni žao, indiferentan sam.

Nisam imao želju ni da Srbija prođe, ni da ispadne. Pažnju sam usmerio na druge zemlje koje su ponudile nešto na ESC.

Pa ok, znači bio si ravnodušan. Barem nisi navijao protiv, skroz ok.

Bio bi fazon jedne godine da objave sve pristigle pjesme na sajt, kao Španci nekada, pa da se glasa 15-ak dana i publika izabere top 12, recimo, a žiri doda još 8 sa liste, i eto 2 polufinala sa po 10 pjesama. Taman.
Glasanje od sada samo preko euprave, molim lepo.

Jao, sećam se onoga iz 2010. u to vreme sam još uvek čitala forum samo (nešto kasnije sam se registrovala 😃) ali sam se na španskoj temi ponekad valjala od smeha, čitajući.

Po meni bi iskreno to bilo sasvim dobro rešenje, makar nek se proba jedne godine. Pa da vidimo rezultate.

Što se ove godine tiče, nekako sam od početka sezone bila potpuno indiferentna prema takmičenju pa se to prenelo i na sam PZE. Za Princa sam znala da ima šanse da bude izabran iz senke, u zavisnosti kako žiri i publika reaguju na pesme koje su se izdvojile, pa mi nekako i nije bilo problem toliko kad je i pobedio mada sam na prvom mestu navijala za tam i možda tek pred samo održavanje PZE za Harem Girls. Ali ovo na samom takmičenju, oko nastupa mi se skoro pa ništa nije dopalo osim njegovog standardno dobrog vokala pa i ne mogu da kažem da je nezasluženo ispadanje a jednom je definitivno moralo da se desi da neko nadmaši i to 11. mesto Tijane i Moje tri.

Back