rs Srbija 2025: Princ - Mila

I Princ je siguran da bi sve bilo drugačije da je žiri glasao u polufinalima. 😃
Ako sme i ako je tako siguran neka zamoli RTS da traže glasove žirija, isti svako postoje ali nebi ni tad prošao jer je previše nisko kod publike. A ovi su mogli najviše na 9 mesto da ga stave.

Kad se sjetim da ju je u ZG Saša Popović tri puta vraćao u takmičenje, nijedan krug nije regularno prošla.

nzm meni Teodora ima dobre pesme, ali nikada nisam slusao kako zvuci uzivo pa nmg da kazem da li je dobr izbor ili ne

Šta znam, meni ona nije interesantna kao ličnost pomalo mi deluje fejk.

Slično mislim, ima par pesama od nje koje su mi skroz okej da čujem, ali mi generalno sve tu nešto neinspirativno i isprazno, i lik i delo.

No ako bi došla sa dobrim paketom i da ne razočara, ne bih sudio po ovom opštem, nego po tom nekom konkretnom utisku.

Svakako mislim da je engleski najmanje bitan faktor, uvek može dovoljno da se osposobi za nekoliko meseci, a i da ne uspe, hipotetički bi bila ni prva ni poslednja na ESC koja bi vukla prevodioca ili pak sama nabadala brouken ingliš.

Jeste lepo kad predstavnik može samostalno i spontano da melje i čavrlja s novinarima, ali nije obavezno, i radije bih mutavog sa bomba pesmom i nastupom, nego obrnuto.

Last edited:
Ume Džehvy da peva, svakako bolje od pojedinih koji su već bili na Evrovizijskoj sceni.. Nema brige oko toga 😉

• Like
Reactions: FFM
Da se niko ne naljuti, ali ova dva videa su bukvalno recitovanje. Pogotovo ovaj prvi koji bi i ja mogao da otpevam. Jeste lepo ali ništa posebno i preteško za otpevati. Pogledajte malo njene nastupe po klubovima gde peva i igra, neki su baš kritični, a pretpostavljam da bi došla sa nekom bržom pesmom.

Što se tiče mejnstrim pevačica, nisam ni ja sigurna u Teodoru. Ona svakako može ponuditi nešto moderno, nadam se, u svom stilu, ali nastupi su joj malko kritični.

Ovde se na primer vidi koliko je Tea jede u svakom smislu. Energija, pevanje, ples, harizma. Ona bi nastup Noe Kirel mogla da sanja.
Više bih Teinu trešeranu iskreno xD
Neću da mračim, samo se nadam da će baš dosta raditi na sebi, jer ima ona još dosta da guli. Posle Princa ja sam zadovoljna i sa Lepom Lukić. Samo nek se priča i prati.

Last edited:
Da se niko ne naljuti, ali ova dva videa su bukvalno recitovanje. Pogotovo ovaj prvi koji bi i ja mogao da otpevam. Jeste lepo ali ništa posebno i preteško za otpevati. Pogledajte malo njene nastupe po klubovima gde peva i igra, neki su baš kritični, a pretpostavljam da bi došla sa nekom bržom pesmom.

Molim Vas više sa ovim da li neko zna da peva. Tomi Keš ubo jedan top i bio drugi kod publike. Evo Princ je pevao pa gde je završio.

Ja sam za to da stvarno treba da pošaljemo neko ludilo, bukvalno Tea Tairović pa i Desingerica, ako ništa drugo bar će vratiti neki hype kod nas.

Ako imaju dobru i zaraznu pesmu, pa i lošije live vokale nasnimljeni prateći mogu da pokriju.

iskreo nemam problem i sa Teom ni sa Teodorom a ni sa Desingericom ako dodju sa necim dovoljno dobrim za esc. Svako ima pravo da se prijavi pa ako dodju sa dobrimn paketom slay, ako ne vise srece drugi put.
Ja sam za to i da Stoja ide ako dodje sa top paketom

Tacno, nisu bitni detalji, bitan je celokupan utisak. Nije evrovizija egzaktna nauka da merimo oktave i testiramo vokabulare i gramaticke vestine.

Back