rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Ako cemo o ziriju onda je Ceska Republika trebalo pre da dobije poene od Svajcarske. Latvija takodje a mozda i Poljska. Moldavija je vise za televote. Neverivatno mi je da niko ne nagradi ni jedan poen Lukin vokal bez obzira sto se prosecnom clanu zirija ne dopada zanr. Rep je u proslosti bio nagradjivan 🤷🏻‍♀️

Pa ``zanimacija`` kao i sve sto se tice ESCa - i mi smo glasali zar ne... Ali svakako koliko god da to nije relevantno - nije prijatno da bar ne dobijes pa makar i neku sicu od ``suseda`` (a prve poene dobiju neke pesme koje niko drugi nije uvrstio)

I ja sam negativno iznenađen 0 od Hrvata. Ali verujem da ćemo od hrvatskog tvt dobiti 12 ili 10, u zavisnosti od toga da li ćemo im se svideti više mi ili Tamara.

I ja sam negativno iznenađen 0 od Hrvata. Ali verujem da ćemo od hrvatskog tvt dobiti 12 ili 10, u zavisnosti od toga da li ćemo im se svideti više mi ili Tamara.
pa ocekivanja su i od zirija i od tvt oba suseda dobijemo min 10 poena... i plus pride jos da bi se plasirali u finale ... Ali opet iako su ova glasanja ``kogabriga`` - malo mi iznenadjuce da smo toliko potcenjeni (narocito sto je pesma jako kvalitetna i sto je stvarno kod nas dobila veliku podrsku - iako nije svacija soljica caja, nije meinstrim).
Ja sam svakako ponosna na momke i sto smo izabrali bas njih da nas predstavlja vise nego recimo Zejnu pa makar bila i pobednik fandoma...

Back