Gde se Kipar mnogo bolje kotirao? Oni i mi zauzeli 18. i 19. mesto kod žirija, sa sličnim brojem poena. Može se reći blago bolje, i to verovatno najviše zbog pesme koja je daleko više u evrovizijskom duhu od naše. Rekao bih da je loše prošla pre svega zbog pevanja. Nije realno ni da sad svaki fan smatra svoje mišljenje objektivnim. Naša pesma je uglavnom bila takva da se može ili voleti ili "mrzeti", i na kraju je preovladao taj drugi stav na našu žalost. Rezultati su takvi da su više za dublju i ozbiljnu analizu, pre svega od strane RTS-a, nego za dizanje nosa u oblake, što od strane nekih fanova, što nekih članova delegacije, iz godine u godinu.
Videh na nekom portalu piskaranje gluposti, kako smo verovatno završili tu gde smo završili jer nije bilo vokalnog klimaksa, šok efekta niti viralnog trenutka. Kao da smo gledali dva različita nastupa. Meni Lavina nije bila u najužem krugu favorita na PZE-u, ali video sam određeni potencijal, i uprkos tome što sam smatrao da može bolje, o čemu sam i pisao ovde (previše drmanja kamerom, bendovski nastup, kreativniji vizuali), nikako se ne mogu složiti sa takvim zaključcima. Ja sam sve te elemente primetio. Druga stvar je da li se meni ili nekom drugom dopada vokal, vrisak itd.
Videh na nekom portalu piskaranje gluposti, kako smo verovatno završili tu gde smo završili jer nije bilo vokalnog klimaksa, šok efekta niti viralnog trenutka. Kao da smo gledali dva različita nastupa. Meni Lavina nije bila u najužem krugu favorita na PZE-u, ali video sam određeni potencijal, i uprkos tome što sam smatrao da može bolje, o čemu sam i pisao ovde (previše drmanja kamerom, bendovski nastup, kreativniji vizuali), nikako se ne mogu složiti sa takvim zaključcima. Ja sam sve te elemente primetio. Druga stvar je da li se meni ili nekom drugom dopada vokal, vrisak itd.