rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Sergej Lazarev 2016. neorginalan nastup?
Da, oslanjao se na istu foru kao Mans koji je pobedio godinu ranije. I ona Isladjanka je imala slican nastup. Bukvalno je sve bilo vec vidjeno

Sad sam pogledao jedno gostovanje i Luka kaze da je radio kao trener u jednoj teretani u Nisu. To objasnjava onu dobru gradju.

Skubi jel ima nekad da napišeš nešto što nije potpuno cinično ili podrugljivo lol

Bukvalno niđe veze poređenje al ajde
Izvini ali šta je tu podrugljivo? I šta tu nije istina?

Percepciju običnih ljudi o tamo nečemu dalekom stvaraju mediji. I to je tako. A Srbija je danas zemlja koju ti isti mediji prikazuju kao rusku guberniju sa totalitarnom vlašću, državu koja radi sve kontra onoga što se radi na Zapadu. A mi pripadamo tom istom zapadu.

Pa Makedonija koja se nije mogla sastaviti na Evroviziji decenijama, čim je promenila ime i ušla u Nato, ekspresno pobedi po žiriju. Tamarina pesma jeste dobra, ali da je bila vanvremenski hit nije.

Koliko sutra da Srbija aplicira za članstvo u Nato i uvede sankcije Rusiji, videli bi šta kažu i kladionice i glasovi na kraju.

A za Ruse koje pominjete su uglavnom glasali Rusi. Pa širom Evrope živi preko 50 miliona ljudi ruskog (sovjetskog) porekla.

7 dana od finala objavlju reakciju. E, tetke toliko ćete dana da ih čekate u Beču za intervju. Ako hoćete ranije, rukovodi ćemo se vašim motom: Koliko para, toliko muzike.

Evo malo komentara bez filtera, edita, kropovanja. Znači listam redom i nema jednog lepog komentara.

View attachment 42328

Nama stvarno ne trebaju neprijatelji pošto smo sami sebi najveći neprijatelji. Čini mi se da ni Teya ni Princ nisu imali ovako ružne komentare. Možda jedino Luka.

Nije to problem zbog Lavine jer ovi imaju svakako nula posto uticaja na njihov plasman na ESC, ali tuzno je kad vidimo medju kakvim ljudima zivimo - koji zele drugom zlo, nasladjuju se i truju svaki vid pozitivnosti u ovom drustvu.

Meni je bolesno i ovo sto rade drugim ucesnicima. Na primer, Yanx direktno na x-u pisu kako nikada nece uspeti, kako su joj pesme krs, nema x faktor, samo sto joj ne napisu da ne treba da postoji. Ne razumem koji su to bolesni porivi. Ti ljudi su za lecenje.

Ljudi kacite slike top lista, twitova, komentara iz tih stekova tipa discord. Ja licno ovde dolazim u nadi da uhvatim narativ i atmosferu o nasem predstavniku, u ovoj temi bi trebalo da bude sve, skupljeno sa svih krajeva interneta.
Pozitivno, negativno, sve bi trebalo da bude u ovoj temi.

Meni je bolesno i ovo sto rade drugim ucesnicima. Na primer, Yanx direktno na x-u pisu kako nikada nece uspeti, kako su joj pesme krs, nema x faktor, samo sto joj ne napisu da ne treba da postoji. Ne razumem koji su to bolesni porivi. Ti ljudi su za lecenje.
A posle kao treba da podrzimo kvalitetne ljude.Zena super peva,ima kvalitet.Cak joj je i pesma i nastup kvalitetan samo ne za Evroviziju.Nju satanizuju,a neke opajdare su im mamike Srbije u pevanju...strasno

Back