rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Osim ako ne planiraju nesto ovih dana,moraju pod hitno da se bace na marketing,i to makar nesto da daju,neki cover,neke storije,fotke ako vec nema spota niti engleske verzije.Momci su nestali.Razumem umor,ali ukoliko nesto ne spremaju,bas su se povukli i to je u danasnje vreme jako lose za bilo kakav hajp.Nema ih ni po emisijama ,ne kazem da treba iz frizidera da iskacu,ali ne pamtim da je neko samo ovako nestao posle pobede.Nadam se i verujem da je to sve samo stvar pripreme.

Jedino ko treba da gleda kladionice je RTS - da se daj Bože ukipe od straha i pomisle da ispadamo pa da daju ovoj momčadiji kojeg soma evra više. Ali tamo kao što neko reče, Uroš Marković i ekipa izgleda spava zimskim snom do prvog polufinala.
Ja stvarno nemam nista protiv ovog Urosa Markovica,ali staviti introverta i agorafoba na celo delegacije za Eurosong?Mislim karikiram,ali brate mili mora neka prodornost,zainteresovanost,da se grize.Meni deluje da je njemu stalno neprijatno da gostuje negde,nesto kaze.Mozda je ovako kul lik, al stvarno ne uliva poverenje sto se ovog dela posla tice.

Mozda su momci snimili spot za Kraj mene pre Pze nesto onako interno i sad kad su pobedili taj spot nije po meri RTS ili nije po meri ESC kanala...

Back