rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Mnogi od nas imaju tu socijalnu anksioznost, posebno kad pričaš pred kamerama- svi smo mi malo Boki. Njemu bi najviše išlo u korist da to prihvatiti kod sebe i da ne razmišlja previše da li će nešto pogrešiti ili da li su ti svi intervjui neophodni. Uzmimo primer Stefan Shy- koji je tu stidljivost lepo upakovao i simpatičan je ljudima kao takav

Mogao bi da preskace intervjue ako ovoliko ne zeli da bude tu, ovde je bas neprijatna situacija, jos deluje besno i kao da zeli da pretuce nekoga
Pa mislim sta si ocekivala od bubnjara? hahahaha Ne kaze se dzabe da su bubnjari najcudniji ljudi u svakom metal bendu. Zive u nekom svom svetu :ROFLMAO: . Legendarna Metalika je na pocetku karijere izbegavala da vodi Lars Ulriha na intervjue :ROFLMAO: Cliff Burton je preuzimao tu ulogu dok nije poginuo na zalost. Nikada se ne zameraj bubnjaru i fudbalskom golmanu. Poseban soj ljudi :ROFLMAO::ROFLMAO:

Vidim da je na ESC kanalu Tamara uradila cover Euphorie, a Lelekice premijera ''Wild Dances'' u 4. Moze li Lavina da uradi neki ''Hard Rock Halellujah'' cover da se isprzi energija? I onako su momci iz benda rekli da su im oni idoli iz mladosti :ROFLMAO:

Ja sam više za "Viszlat nyar", ili eventualno za "Day after day". Taman ne bi morali da razmišljaju o vizuelnoj prezentaciji

Back