rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Kako vreme prolazi, sve vise mislim da ce ziri i te kako dati ljubav Lavini. A skepticni smo u vezi njih. Lukin stage presence, njegova gluma, emocija....sa nekim odlicnim cinematic nastupom nece nas ostaviti u blatu. Ne mogu! :love:

Meni se i bukvalno slošilo kada je prozivana Konstrakta. 🤯
Jeste da je bilo za očekivati da Srbija bude poslednja prozvana, ali nakon toga jedno 15 minuta stvarno nisam uspeo ni da se obradujem, samo sam duboko disao i probao da povratim šećer. 😁
realno bas je bilo stresno, jeste Konstra imala hype ali kad ostane jedno mesto nikad se ne zna, pritom nekonvencijalna pesma i nastup, ne mozes da znas kako su ljudi glasali u tom trenutku 😄

Ja ne znam sto se lozite svi.
EBU pravi redosled u skladu sa
- zanrovskim razlikama
- propovima
- jezicima
- ocekivanom spektaklu koji ce nastati.

Ne mora nuzno da znaci da ostavljaju najboljeg za kraj. Ali s obzirom da pre nas idu Poljska i San Marino u ovom slucaju izgleda mi da je tako.

Sve je poprilicno sablonski uradjeno osim zavrsetka drugog polufinala gde jesu ugurali najslabiju uptempo pesmu, ali mislim da je i to namera kako bi pogurali odvratnog Maltezanina u finale, a da bas zatvori kao balada ne ide, a postaviti Jallu ili Eclipse posle bi ga zakopalo, kao i da su ga stavili ranije u running order. A verovatno je i on spremio vizuelno nesto zanimljivo, tkd je on favorit producenata da se pogura u drugom polufinalu (a ne Norveska).

Jedine koje su ostetili su bas iz tog razloga Australija ili Kipar koje su trebalo da razdvoje - otvara i zatvara drugi deo polufinala.

Tkd. Mi smo u drugom delu, evidentno prema njima najjaci ovako po predanom materijalu 🤗

Sinanovo ponašanje može da vas nervira i irtira, ali taj dečko je nekoliko godina unazad totalno iskreno hajpovao naše pesme i predstavnike. Dolazio je na PzE, radio intervjue sa favoritima, reagovao na pesme i uvek smo imali prostor i tokom NF sezone i kada krene promocija na takmičenju. RTS mu je čak dao i akreditaciju u Torinu.

Zaista ne vidim šta bi moglo da mu se zameri.

Meni Sinan odvratan posle onog debakla sa prošenjem da mu fanovi plate da otputuje na ESC jer se gospodin stanjio s parama.

Oni odavno nisu relevantni svakako, potpuno su abitni već neko vreme, pogotovo kad su počeli baš očigledno da rade plaćene promocije i botovanja.

Šta je bilo? Došla Maca na vratanca. Dve nedelje tetkama trebalo da urade reakciju posle PZE i tad sam rekla da će moliti za intervju.
Je li to Sinanu pao neki honorar ili se smilovao kad je čuo da je Lukina devojka Bugarka? Ili da uhvate poslednji voz za favorite.
I mnogi ostali Esc vlogeri nas stavili na hold. Esc Tom, Mat, Gabe. Samo su muzicki obrazovani vlogeri komentarisali nasu pesmu pozitivno - i naravno gomila onih non eventa. Samo cekam da izadje njihova proba i dobar rezultat (ocekujem) da im ostavljam uvredljive komentare na kanalima. Vec sam pocela.

Eurovoix ih je intervjuisao jos u Beogradu.

Back