rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

U redu je imati pravo na mišljenje na koje se srčano pozivaju, ali brate prvo mu ga daj na promišljanju. I ispod svakog nivoa mi ne komentarisanje teme koju ne poznaješ, kao recimo juče moj ukus za muškarce. Šta se on sad ubacuje da da komentar samo zato što mu dosadno, meni je ispod svakog nivoa da komentarišem nešto što ne poznajem ili ne razumem. Pritom osoba koja se predstavlja kao strejt sa mnom bi da pokrene polemiku mog ukusa za muškarce, koliko pogrešno sve to smućkano u koktel karakter.

Last edited:
Bas fino ukljucenje Andrije i Duske sad na BlicTV uz gosta Ognjena koji ih je bas bas nahvalio. Koliko sam razumela - bice vizuala, a da li danas ili sutra bi trebalo da izadje jos materijala...

Mnogo se ljudi opterećuju rezultatima u godini gde će Izrael i Ukrajina uzeti 500-600 tvt u zbiru i gde 5 država bojkotuje zbog politike 😂

Meni lično su dostigli vrhunac pobedom na PZE i oživljavanjem jednog od posrnulih žanrova u Srbiji, sve nadalje je samo bonus. Pričaće se o nastupu i pesmi nezavisno od rezultata i kidaće nam insert u rekapitulaciji 🙏

Neće sigurno. Žiri ne voli ovakav zvuk. Možemo računati jedino na glasove metal fanova širom Evrope, a na sreću, ima nas dosta.

Zar nije Konstrakta bila skoro pa top 10 kod zirija? Mislim sumnjam da cemo sada biti u top 10 kod zirija haha

Bas naprotiv, mogao bi ziri Skandinavije da ih nagradi, a onda i ziri komsiluka. Ne kazem da bi svi dali poene, ali mogli bi da prikupe visoke poene od nekoliko zemalja.

Koliko se ja secam, Konstrakta je imala osamdeset i neki poen od zirija.

View attachment 44193
Šta je ovo? Zbunjena sam.
Momci iz Lavine su hteli poseban kanal u kom maloletnicima nije dozvoljen pristup da mogu da kače shitpost za koji oni smatraju da nije za decu, tipa snimke ili slike na kom neko od njih konzumira cigarete ili slično pa smo napravili taj kanal

Znači nije NSFW ili slično, to je zabranjeno, ali ostala pravila koja su vrlo striktna u ostatku servera su tu olabavljena. Recimo tu su dozvoljene psovke (dokle god ih niko ne koristi da vređa nekog drugog), slike alkohola, cigareta i slično. Uglavnom, pristup kanalu imaju samo 18+ osobe, maloletnici nemaju pristup tom kanalu. Zato i na ulasku u server svako mora da ostavi informaciju da li je 13-17 ili 18+

Back