rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Jesam li ja to video fenomenalnu probu? Znao sam da će uraditi dobro ali ovo je nestvarno dobro. Ovde je drmusanje upotrebljeno na pravi način. Kadar iz Bratislave je vredan jer onda vidimo odličnu upotrebu violinskog ključa. Sve vraćan non stop i ne verujem da je to to. Bravo ko god je pritisnuo koga god. Nisam verovao da će ovo biti moguće. Svaka čast 👏👏👏👏👏

RTS je RTSovao sa vasionskim kadrovima.😭😭Sva sreća pa ovde to nije toliko presudno
Ne znam kako da se osećam povodom ovih treskanja kamerom?

Volim da likujem. Moje prvo preslusavanje i komentar na PZE

I kakav god da bude krajnji rezultat i Finska da pobedi, pa i osrednje da zavrsimo. Mi smo rasturili konkurenciju kao neko na koga niko nije ozbiljnije obratio paznju. Fanovi, kladionice i sve o cemu dva meseca se ovde zvace...
A to je samo do politike i medijske kuce. Oni, oni su toliko nivoa iznad gotovo svih takmicara ove godine. Sta god bude.

Attachments

• IMG_4204.webp
    IMG_4204.webp
    169.2 KB · Views: 27
Sad crkoh od znatiželje da vidim onaj početak sa slika prve probe

Zemljotres plus publika.... Druga dimenzija ce tek biti.

Ajmo da se vratimo na komentare drugih favorita gde svi opravdavaju nedostatak energije time kako je to - samo proba 🥹😬🫢

Moze malo manje zemljotresa
Bas odvuce paznju, bude svega previse
Sto je neko rekao - izgubim emociju dok pohvatam sta se sve izdesavalo
Ima jedan dobar kadar Luke iz profila dok growluje, kad bi se on zadrzao malo duze.
Znam da su imali ideju da tad izgleda kao da mu vatra izlazi iz usta, steta sto nema toga sada.

rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene
Back