• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Kad je tirkizni tepih bese?🤩

Žiri nas uopšte ne bi trebao da ignoriše ako budu ocenjivali ono što se traži od njih. Stage presence, originalnost kompozicije, vokalna izvedba.....a sve to imamo po malo. E sada to sto oni glasaju po svom ličnom ukusu to je drugo. Mene niko ne može da ubedi da Australija koja ce završiti u top 3 kod žirija ima originalnost konpozicije sa pesmom od pre 10 godina! Vokalno joj skidam kapu. Iskreno, meni bi draže bilo da momci pokidaju kod publike što će značiti da ih je Evropa lepo prihvatila i da se mogu nadati lepoj muzičkoj karijeri. A za "stručni" žiri mi se j**e!
Savrseno se slazem.Kako jedne godine Kaarija se bori za mesto kod zirija,ili rim tim tagi dim,i budu u prvih par mesta,sl.godine kao ,ne ziri ocenjuje pesme i progurava debeljucu sa baladom men do cry,a nula krompirusa od oublike kao kuca(nisam sigurba za godine,al poenta zirija mi nije jasna vise i unisono glasanje kao Moldavcu i Svedjaninu bas ista pesma prija uhu😅

SMSS mi je i dalje najbolja pesma ikada, ali momci su daleko profesionalniji od Luke… Msm nemaju veze sa vezom 😂
Eto i ja mislim da je SMSS jedna od najboljih srpskih pesama na ESC, bukvalno 22. vek. A neki misle da je nesto najgore sto su ikad culi.
O ukusima ne treba raspravljati, ima nas dosta razlicitih eurofanova, neki vole vise komercijalni pop, neki tvrdji zvuk, neki vise alternativnije i eksperimentalno.... Ali to ne treba da te sprecava da postujes i vidis trud iza necega sto inace ne slusas. Time ni ziri ne treba da se vodi, ali nazalost vodi se.

Koliko god da se žiri vodi nekim svojim parametrima, mislim da dosta toga zavisi i kakva se atmosfera stvori oko neke pesme tokom takmičenja. Ako se hajp za Lavinu još poveća tokom i posle polufinala, u šta verujem da hoće, mislim da će biti baš teško da ih žiri potpuno zaobiđe.

Koliko god da se žiri vodi nekim svojim parametrima, mislim da dosta toga zavisi i kakva se atmosfera stvori oko neke pesme tokom takmičenja. Ako se hajp za Lavinu još poveća tokom i posle polufinala, u šta verujem da hoće, mislim da će biti baš teško da ih žiri potpuno zaobiđe.
Onda postoje dva scenarija.Prvi da se desi kako kazes,i da daju poene.A drugi da posto vide da ce televoting pokidati i biti od publike nagradjeni da iskuliraju skroz jer nije po scenariju.Kao npr.Poljsku one godine kad je bila na samom kraju skoro,a prva od publike.Pritom balada i lepa pesma kao po ukusu zirija al eto.

Malo su izašli kao da su se posvađali pre toga, ozbiljni jedan iza drugoga, ali dobro, nemaju iskustva. A to što Luka nije vrištao mi je drago, sad treba da urla na svaki zahtev, tako se degradira po momk mišljenju pesma i svodi na to.

Back