rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Kako već i rekoh, preponosan sam na ove momke i sve što su prikazali. Naš najbolji nastup do sada, u svakom smislu. I takođe, za mene lično, najbolji predstavnici Srbije ikada. Proći če mnogo vremena pre nego što neko "izazove" taj status.

Očekujem odličan rezultat kod publike a za žiri ćemo videti. Kako god da se završi, čeka ih sjajna karijera nakon svega ovoga 👋

Kako već i rekoh, preponosan sam na ove momke i sve što su prikazali. Naš najbolji nastup do sada, u svakom smislu. I takođe, za mene lično, najbolji predstavnici Srbije ikada. Proći če mnogo vremena pre nego što neko "izazove" taj status.

Očekujem odličan rezultat kod publike a za žiri ćemo videti. Kako god da se završi, čeka ih sjajna karijera nakon svega ovoga 👋
Stavio sam sebe u ulozi zirija i publike.
Ja kao publika (subjektivno) dodelio bih 0p (12. mesto).
Ja kao ziri (objektivno) dodelio bih 12p.
Ovo vazi u odnosu na svih 35 pesama.

Ne znam, po meni mi bi trebali da skupimo do 100p od zirija, jer je ovo bilo bas odlicno u svakom smislu. Isto mislim da bi Hrvatska trebala skupiti preko 100p jer je zanrovski vise pristupacnije.
Ali sve ce biti da cemo mozda zajedno imati 100p od zirija, nazalost.

Kod mene je to opustenije, samo sam hteo da obrazlozim da mi je ovo pesma, izvodjenje i nastup vise nudi materijala za ziri, nego za publiku.

Pa ja mislim da nije više ni do žanra jer smo slali sve i ista je reakcija bila svaki put (za žiri pričam). Izuzetak je eventualno Konstrakta mada se ni ona nije proslavila kod žirija ako mene pitate.

Ja očekujem posle Konstrakte najbolji rezultat. Sve ispod 15. mesta bi mi bilo razočaranje. Al evo kad uporedim sa Litvanijom prošle godine koja je završila 16. kojima bi fan baza trebala biti ista ili slična kao Lavini, Lavina mi samo ima veći wtf efekat i potencijal da pridobije i ostatak ljudi. On dobro peva, pesma je snažna i originalna, scena nam je takođe dobra. Jedino što bi neko mogao reći jeste 'jao, ja ne volim ovaj žanr' al i ti ljudi koji ne vole i koje čitam po internetu pohvalili su nam nastup i rekli da mogu da vide top 10.

Za druge naše skorije pesme poput Luke, Teye itd ne mogu reći da su imale sve i da glasovi žirija nisu bili manje više zasluženi.

Plus sad sa dva člana žirija mlađih od 25 i Grčka može bit u top 3 žiriju.

Ja mislim da naša dijaspora neće masivnije glasati za ovo, glasovi će ovaj put doći od ljudi koji istinski vole taj žanr i takve performanse. Što se žirija tiče, mislim da će ovaj put biti druga priča

rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene
Back