rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Pavle je rekao da je Lukin kostim težak 20kg. Andrija reče da su im kostimi koplikovani i da im je dosta vrućina u njima, ali da su scenski efektni. Za ostatak benda to i nije toliki problem, ali na pevaču je najveća odgovornost i nije mi jasno zašto je Luka sebi otežao posao.

Pesma "Kraj mene "od pevača traži mnogo i da stoji u mestu i peva u majici i trenerci, a kamoli da se kreće i nosi kostim od 20 kg.
Nemo je posle prve probe, promenio ovaj kostim

Snimak-ekrana-2026-05-13-211840.png

jer mu je bilo teško da se kreće i bilo mu je mnogo vruće. Mislim da je Lukin kostim bar 5 puta teži i to što nema onoliko skakanja kao Nemo, ne olakšava mnogo posao.

Marija Šerifović je kod postavljanja koreografije, rekla zaborave da ona nešto igra i da smisle koreografiju u kom stoji jer samo tako može dobro izvesti Molitvu, a Bojana Stamenov je posle PF odlučila da podigne kosu jer joj je sa spuštenom bilo vrućina i nije mogla da se skoncentriše na pevanje.

Kod Lavine je koncept tako postavljen da je sad plašt i ona skalamerija na ramenima i potkolenicama, neizostavna i sad šta je tu je. Luka izdrži.

Komentarišući sinoć kviz u kom su učestvovale njene kolege reče "Dobro je što sam odbila da učestvujem u ovom kvizu" tobož cringe, a u stvari zna da ne bi odgovorila ni na jedno pitanje.
Isto sam pomislio sinoć kad sam čuo! 😃 Pa ona ne bi znala da odgovori ni na najprostija pitanja ili bi potpuno pobrkala lončiće. 🤣

iTunes je nebitan u današnje vrijeme jer slabo ko kupuje šta tamo, ali eto da spomenem da je u Norveškoj na 42, u Švedskoj na 74. mjestu
Ne kupuje se, postoji mesecna pretplata kao i na Spotify-u ako hoces da imas napredne funkcije. I zvuk je mnogo bolji na Itunues-u.

Čekaj, zar se više ne plaća po pjesmi? Koliko sam ispao iz štosa...

Iz mog okruženja ko god je (kao) gledao sinoćnje polufinale, a da sam imao kontakt sa njim danas, pljuje naše predstavnike da su najgori, satanisti, da je pesma katastrofa, ne znam ni ja šta već! 🤯Naravno, i celo takmičenje, bla-bla kako ne liči ni na šta, itd. Ne mogu nikako da im objasnim! 😫
Nadam se da to nije slučaj i kod vas.

Iz mog okruženja ko god je (kao) gledao sinoćnje polufinale, a da sam imao kontakt sa njim danas, pljuje naše predstavnike da su najgori, satanisti, da je pesma katastrofa, ne znam ni ja šta već! 🤯Naravno, i celo takmičenje, bla-bla kako ne liči ni na šta, itd. Ne mogu nikako da im objasnim! 😫
A Izrael im dobar.
Kod mojih je malo bolje, nisu ih proglasili satanistima. Jednoj koleginicu se naši čak i svidjaju najviše, pa onda Hrvatska i Izrael.

Ma nemoj da obraćaš pažnju na takve. To se nije pomerilo dalje od Šemse Suljaković i Vlado Kalembara! Operisano od umetnosti i različitosti. Još ako su stariji pa ih je i vreme pregazilo onda ima još više smisla

Starije.generacije su jos uvek u fazonu Dzuli,ne obracaj paznju.Tako je kod svih,ali to nit su gledaoci,nit su glasaci.

rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene
Back