Isto sam pomislio sinoć kad sam čuo!Komentarišući sinoć kviz u kom su učestvovale njene kolege reče "Dobro je što sam odbila da učestvujem u ovom kvizu" tobož cringe, a u stvari zna da ne bi odgovorila ni na jedno pitanje.
Duška stvarno radi ovaj posao samo zato što je dobra plata i putuje se, ne zanima je sad da zna podatke koga briga. xDPrijatna kafica u Beču, pobrkala malo UK entryje 2023/2024 al nema veze bitno da je stigla fina kafidžonka️
Ne kupuje se, postoji mesecna pretplata kao i na Spotify-u ako hoces da imas napredne funkcije. I zvuk je mnogo bolji na Itunues-u.iTunes je nebitan u današnje vrijeme jer slabo ko kupuje šta tamo, ali eto da spomenem da je u Norveškoj na 42, u Švedskoj na 74. mjestu
A Izrael im dobar.Iz mog okruženja ko god je (kao) gledao sinoćnje polufinale, a da sam imao kontakt sa njim danas, pljuje naše predstavnike da su najgori, satanisti, da je pesma katastrofa, ne znam ni ja šta već!Naravno, i celo takmičenje, bla-bla kako ne liči ni na šta, itd. Ne mogu nikako da im objasnim!
Nadam se da to nije slučaj i kod vas.
Ma nemoj da obraćaš pažnju na takve. To se nije pomerilo dalje od Šemse Suljaković i Vlado Kalembara! Operisano od umetnosti i različitosti. Još ako su stariji pa ih je i vreme pregazilo onda ima još više smislaIz mog okruženja ko god je (kao) gledao sinoćnje polufinale, a da sam imao kontakt sa njim danas, pljuje naše predstavnike da su najgori, satanisti, da je pesma katastrofa, ne znam ni ja šta već!Naravno, i celo takmičenje, bla-bla kako ne liči ni na šta, itd. Ne mogu nikako da im objasnim!
Starije.generacije su jos uvek u fazonu Dzuli,ne obracaj paznju.Tako je kod svih,ali to nit su gledaoci,nit su glasaci.Iz mog okruženja ko god je (kao) gledao sinoćnje polufinale, a da sam imao kontakt sa njim danas, pljuje naše predstavnike da su najgori, satanisti, da je pesma katastrofa, ne znam ni ja šta već!Naravno, i celo takmičenje, bla-bla kako ne liči ni na šta, itd. Ne mogu nikako da im objasnim!