rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Pa da, ako se bude išlo na isti fazon, a ne bude baš fenomenalno, nema od toga ništa

• Like
Reactions: FFM
Lijepo što je bilo sitnijih poena iz mnogo zemalja.

Što se tiče 'osvete' od strane Crne Gore i Hrvatske nekad, ne vjerujem da će da se desi, ne bi imalo smisla, to kao da je Srbija Sjevernoj Makedoniji dala 0 2019. zato što je SMK zalijepila 0 Tijani i praktično je izbacila iz finala

Očekivao sam vrh za Grka svakako, i u onom Eurojury glasanju je naš žiri dao 12 Grčkoj

Bitno da se zna ko nam je sedeo u žiriju i esc fanovi to neće zaboraviti 💅 može Tomaševićka do sutra da glumi neku gospođetinu, pokazala je pravo lice. Ovi ostali su svakako nebitni.
Ljudi njima je zabranjeno da glasaju za Lelek kad su dosli.Ne pitajte me kako znam.To je sve sto cu reci.Jelena bi uvek glasala za pesme kao sto je Andromeda to je njen fazon.Sta da se radi.

I ja se slažem da je vreme da na Evroviziju pošaljemo nešto brže i po mogućnosti da ne bude toliko mračno. Luk Blek, Teya Dora, Lavina....svi su imali mračne nastupe a to očito baš i ne uspeva u velikoj meri. Dogodine neki banger pa šta mu bog da. Ali pitanje je i kakva će PZE sezona biti. Kakve pesme će stizati na konkurs, koga će rts ćaci odabrati, da li će raditi opet neki hotel prestiž 😆.....boga pitaj. Da nije bilo Lavine, ja ne znam koga bi mi poslali na ESC. Ove godine je za mene pze bio flop sa pesmama. Zejna i Eegor kao neki favoriti su žešće flopnuli, ostali nisu imali zavidan paket da bi ih poslali. Lavina nas spasla bukvalno. Već vidim dogodine razne filere i bućkuriše koji uopšte nisu ni trebale proći konkurs a kamoli da budu među izabranima. PZE je već 2 godine u velikoj krizi ponajviše zbog dešavanja u zemlji. Nadam se da će sledeće izdanje pze-a biti dosta kvalitetnije od prethodne 2 godine i da ne gledam više razne Joce Ajkule, Maje Nikolić i ostale koji se iz godine u godinu vuku po PZE-u. Pa da dogodine ESC ostane na Balkanu 😆

Kakva država, takav i žiri. Koliko god cenio Jelenu i Mari Mari kao vrhunske umetnike, što se mene tiče, ovim su se toliko pokopale i izgubile svaki kredibilitet koji su imale. Ostali su svakako nebitni, pa me i ne interesuje, pogotovo građevinac Mileusnić, ali njih dve... 💀

Niko ne moze njih da natjera da glasaju ako ne zele. Nesto sumnjam da bi posljedice zbog glasanja na esc bile Bog zna kakve po njih.

Na kraju krajeva, na onom selfiju svi izgledaju srecno i zadovoljno.

Bože ljudi, pa birali smo najbolju pesmu i najbolji nastup na Pesmi Za Evroviziju 2026. Što se te vesele i brže pesme ne prijave i po mogućstvu naprave takav nastup da prati kvalitet pesme? Mi smo bili voljni da šaljemo Mimi Mercedez sa turbo žurkom 2025. ali je sama sebi uništila šanse sa lenjim i neprofesionalnim pristupom, plus mlakom pesmom. Niko nije gadljiv na vedro, veselo, naprotiv. Nego mi to možemo i umemo mnogo bolje nego što to uglavnom bude na pze. A ne šalju nam se poluproizvodi.

Ljudi njima je zabranjeno da glasaju za Lelek kad su dosli.Ne pitajte me kako znam.To je sve sto cu reci.Jelena bi uvek glasala za pesme kao sto je Andromeda to je njen fazon.Sta da se radi.
Jelena je i jedina i glasala za Hrvatsku,uprkos tome sto im je receno da ne glasaju.Ostali ne .U konacnici ispade nula.

Rezultati u polufinalu su dokaz da nismo pogrešili što smo videli potencijal u njima i pesmi

Jednostavno nam se kockice u finalu nisu sklopile

Ja sam ubeđen da smo izvukli drugu polovinu i bolji RO imali bolje bi i prošli. Momci su sve odradili perfektno.

Back