rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

I ja se slažem da je vreme da na Evroviziju pošaljemo nešto brže i po mogućnosti da ne bude toliko mračno. Luk Blek, Teya Dora, Lavina....svi su imali mračne nastupe a to očito baš i ne uspeva u velikoj meri.
I svi su šaputali pola pesme…
Mogla bi Konstrakta mozda😅
Marija Serifovic me smara, ne bi uspela sto i Loreen. Prosla bi kao Rybak.

Možda je moj copium, ali ja ne vjerujem da bi bio mnogo bolji rezultat i da su nastupali 21.

Jednostavno, onakav nastup i izvedba ne mogu da se zaborave i ako si htio da glasaš za to, nebitno ti je gdje je nastupalo (Danska, Grčka, Albanija (doduše tu je dijaspora odradila sve) bile top 10-11 publici).

Sramota je da su pesme poput Hrvatske i Albanije tako nisko prosle kod zirija,rame uz rame sa Kiprom.Veze sa mozgom.To su ozbiljme kompozicije,pevanje,nastupi mogu da nam se svidjaju i ne svidjaju al eto.

Nervira me sad ovaj momenat traženja mana i tamo gde ih nema samo zato što su pojedini razočarani rezultatom. Kao sve super i strava a sad odjednom problem i pesma i nastup i šaputanje. Ja bih ovo opet poslala i po stoti put i to zakucano mesto Srbije meni apsolutno ništa ne znači.

Uspeli su da animiraju publiku iz zemalja koja uvek ignoriše Srbiju i zauzmu 17. mesto bez ijednog boda od dijaspore, a to mesto smo ranije uzimali isključivo zbog iste.

Negde se moramo pomiriti da je ovo naš maksimum, osim ukoliko smo u top 8 na kladionicama i važimo za favorite. Zbog naše geopolitičke situacije, neke zemlje nam nikada neće dati niti jedan bod. Ko god da nas predstavlja. Tako je kako je. Ne verujem da bi bilo ko sa PZE bolje prošao.

Niđe veze, svi ste podržavali Lavinu i sad je to odjednom previše mračno 😂

Momci ne samo da su najbolji izbor koji je bio na PZE ove godine, nego jedna od najboljih pesama koje smo poslali dugo unazad
Mislim da postoje tu dve razlicite stvari - pesma koju volim i pesma koja ce da razvali na ESCu.
Meni je od prvog dana Lavina bila najbolja pesma, ali nisam bio ubedjen da je top 10 materijal jer je wild card.
Eegorov Clubber je potencijalno imao vece ESC sanse da ju je izvodio neko ko bi imao smislen nastup, ali je Kraj Mene meni i dalje mnogo draza.

Ima nekada i do izvođača! Džaba dobra pesma ako izvoiđač nije dorastao da je odradi. Zejna vam je dokaz za to. 90% foruma popadalo na "Jugoslaviju". Već je odveli na ESC! I onda dođe polufinale i shvatiš da nema kapaciteta da izgura pesmu. "Klaber" isto! I dalje smatram da bi "Klaber" bio telemagnet na ESC samo da ga je izvodio pravi izvođač, a ne Eegor kuvana noga! Zamislite Satošija sa njegovom harizmom i energijom sa Klaberom. 200+ televota za gospodina! Zato je Lavina na kraju i otišla na Eurosong! Momci su imali viziju, znali su svoje domete, koliko žele i šta žele! Dajte bilo kojem drugom izvođaču "Kraj Mene" i pesma bi ga pojela. Potrebne su velike emocije i strast da se takva pesma izvede onako kako treba. Oni su to uspeli, naš narod je to prepoznao i zato su i pobedili ❤️

Ne verujem da bi bilo ko sa PZE bolje prošao.
To isto govori o PZEu kao takvom.

Ne znam zasto mislite da racunanje kakva pesma moze da nas predstavlja u buducnosti govori na bilo koji nacin protiv momaka iz Lavine. Svi smo svim srcem uz njih.

Klaber da je izveo neko poput Satoshija i Akylasa bio bi vjerovatno konkurentan za neki viši plasman ali to je što je.

Lavina najbolji izbor sa PZE, odličan rezultat u polufinalu, u finalu dobar plasman (ne zaboravimo da prošle godine finale ni vidjeli nismo...)

Moj jedini minus ide PR timu koji nije uradio ništa da približi bend narodu, tipa neke specijalne emisije da snime u Nišu pa da puste prije polufinala ili između polufinala i finala, da se narod / dijaspora zbliže sa njima i podrže ih i glasaju u finalu.

Nije poenta imati SAMO glasove dijaspore, ali lijepo ih je imati u zbiru.

Pa došli ste do zaključka da ne treba da nas predstavlja mračna pesma? Šta je to ako ne shade na naše predstavnike?

Uopšte ne treba da se ograničavamo žanrovski, već da šaljemo ono što je najbolje u toj ponudi, što je Lavina itekako bila.

Lavina je bila super i dali su maksumum. Za rezultat ne možemo da žalimo sada jer većina je bila za to da se šalje kvalitet i underground ma kako god prošli. Od toga ne možemo da očekujemo Bog zna kakav rezultat al makar eto negujemo određeni stil da smo prepoznatljivi.

Nama pre svega treba harizmatičan i kreativan izvođač. Bilo kog žanra, ali da naprosto ima ideju i ambiciju. Videsmo da i polupevačice mogu da dobiju poene od žirija, što opet implicira da nije do pevanja nego do pesme.

Srpski žiri zaslužuje večni problem sa insomnijom zbog sujete.

Ponosan sam na Lavinu, dali su sve od sebe i ovo nam je, po mom mišljenju, najbolja pesma i nastup u poslednjih 13 godina.

Nemam komentar za rezultat, uopšte nisam pristrasan prema našim izvođačima, ali 17. mesto je potpuni bullshit i ovo je potpuna krađa.

Potpuno je očekivano i realno da Evrovizija gubi kredibilitet i da je predmet ismevanja, kritike i bojkota, ovo takmičenje često nema nikakve veze sa muzikom. Svake godine su iste države u top 10, iste države dobro prolaze kod publike, iste države dobijaju ignore od publike i tako. Za 80% država je potpuno nemoguće da pobede.

Ma koji Klaber, Ferto flopnuo kao kuća u odnosu na kladionice, predikcije, popularnost pesme. Klaber bi lizao patos. Lavina je ubedljiivi izbor u svakom smislu, po ESC potencijalu, upečatljivosti, kvalitetu. Ne mogu sad ovaj copium, šta vam je ljudi.
Je l' ti citas postove do kraja ili samo kukas na sve sto ti se iole ne svidi? Kakav copium, kakvi bakraci, bolje se fokusiraj malo na citanje & razumevanje onoga sto si procitala, a ne samo na pljuvanje drugih.

Ja ne mogu da verujem da smo samo par sati kasnije već stigli do ove teme. Šta bi bilo kad bi bilo. Stvarno malo nezahvalno s obzirom šta smo poslali. Vrhunsku numeru!!
To što nije rezonirala sa većinom, ne znači da je greška do naših predstavnika. 🙏🙏
Dali smo najbolje što imamo🙌

rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene
Back