Kako Skandinavci mogu jedni druge konstantno da podrzavaju? Kako mi stalno svake sezone pricamo da imamo sigurnih 24 poena od Crne Gore, pa i Hrvatske? Zasto onda i ta Crna Gora ne bi ocekivala od nas 24 poena? Sta, mi mozemo da se nadamo da od komsija dobijamo, oni ne? Vesna Dedic je apsolutno bila u pravu. Mi smo jedna zemlja nekada bili svi, bliski smo jako i treba jedni druge da podrzimo, kakva god pesma u pitanju bila. Jednostavno, moramo.Meni uopšte ne bi smetalo da su joj dali visoke poene. Bar sama pesma mi je interesantna. Smeta mi to ciganisanje i neumesno prozivanje.
1) Zato sto Skandinavcu salju predstavnike koji umeju da pevaju za pocetakKako Skandinavci mogu jedni druge konstantno da podrzavaju? Kako mi stalno svake sezone pricamo da imamo sigurnih 24 poena od Crne Gore, pa i Hrvatske? Zasto onda i ta Crna Gora ne bi ocekivala od nas 24 poena? Sta, mi mozemo da se nadamo da od komsija dobijamo, oni ne? Vesna Dedic je apsolutno bila u pravu. Mi smo jedna zemlja nekada bili svi, bliski smo jako i treba jedni druge da podrzimo, kakva god pesma u pitanju bila. Jednostavno, moramo.
Isto to rekoh, ali eto neki misle da bi tada sve bilo super.Mislim da bi još gora situacija bila da su HR i SRB žiri dali Tamari po tipa 6-7 poena, onda bi tek bilo “koliko malo joj falilo, što nisu mogli navući još tih nekoliko poena, užas”
Pa bolje i 6 i 7 poena, nego 1 poen.Isto to rekoh, ali eto neki misle da bi tada sve bilo super.
Ali zaista Andrija mora da udje u delegaciju RTS da ih prodrma.Koliko ga volim hahahah
View attachment 45015
Već smo prodiskutovali i konstatovali da je i HR žiri imao svojih bisera ranije, pa ne moramo čekati novo "profesionalno" glasanje, već se dešavalo.
Ne branim ništa, već ističem da se nama desila još gora situacija od strane suseda, i to kada oni nisu prošli u finale. Ni ovi ni oni nisu cvećke pa kako se zalomi. Svaka godina je priča za sebe.Aha znači smetalo bi ti da HR žiri glasa profeisionalno a braniš naš kada glasa "profesionalno" ?
Da. Teya Dora, takodje.Jel vi stvarno mislite da je Lavina potpuno zaslužila 12 poena od CG i HR žirija ?
A po čemu nismo zaslužili ove godine 12 poena? Objektivno odličan nastup, odlična interpretacija. Ljubav koju imaju ili nemaju prema žanru po strani. I to ne samo od Hr i Cg žirija, nego i drugih.Nikakav problem, i žiriji CG i HR će ubuduće da glasaju profesionalno samo nemojte onda da kukate kada nas zakucaju na neko realno mesto. Jel vi stvarno mislite da je Lavina potpuno zaslužila 12 poena od CG i HR žirija ?