rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

ZaÅ”to ona tako nebitna pravi od sebe neku bitnu, kad se zna ko je kolovođa žirija. Ljudi i dalje pojma nemaju ko je osim nas ovde.

A niko ne pominje parazita Mari Mari, ceo svoj život se Ŕunja po estradi bez ijednog hita.

ZaÅ”to ona tako nebitna pravi od sebe neku bitnu, kad se zna ko je kolovođa žirija. Ljudi i dalje pojma nemaju ko je osim nas ovde.

A niko ne pominje parazita Mari Mari, ceo svoj život se Ŕunja po estradi bez ijednog hita.
Je l' si mi ti beŔe pričao za Mari Mari da je bila na nekom eventu i da su je fotografi iskulirali za slikanje, nisu znali ko je. Ne znam zaŔto mi je to ostalo u glavi xD

Sećam se priče ali se ne sećam jel poteklo od mene, ali da jesu je iskulirali. :ROFLMAO:

Ako ubrajaŔ Konstraktu, ona je bila druga po televotingu u polufinalu. Švedska je imala isti broj poena, ali za njih su glasale sve zemlje, dok za nas nije Azerbejdžan.
Pa logično kad je tad Alijev bio samo predsednik a sad je brat Alijev i odma' 8 poena za gospodu. šŸ˜‰

Ovu obuću su momci iz Lavine nosili na sceni u Beču. Koji model vam se najviÅ”e dopada?

Luka Aranđelović: Metal cowboy model - cena 69.900 dinara.

1779314093365.webp

Nikola Petrović i Pavle Samardžić: Combat model - cena 35.900 dinara.

1779314254077.webp

Andrija Cvetanović, Bojan Ilić i Pavle Arađelović: ZIP model - cena 21.900 dinara.

1779314512661.webp

Back