Pa neću učestvovati sada, ne mogu da ispratim taj tempo pa mogu da pričam.Al nisam ja neki player, više sam pravio dramu.
Sjećam se ovoga, ostao sam u nevjerici tad, bukv obesmislio sve lik odma prvi danJao sad sam se setio da sam jednom odmah prvog dana otkrio klan pa smo ih poizbacivali, fazon Kakashi mi sve ispričao misleći da nemam nikakve namere.![]()
Nisam ja zato disk. već jer sam bojkotovao igru kad me Petar obrisao sa FejsaA naravno i Androga koji preti Nikolininini, a i ostalima u privatnim porukama pa je diskalifikovan iz igre.![]()
Pre svega jedno zabavno i uzbudljivo iskustvo, ponekad dramatično, sa raznim preokretima. Svako ko ima vremena i želje treba da učestvuje
Ja kažem jer tamo gde sam ja igrao par njih se baš naljutilo na mene i posle toga nikad nismo imali isti odnos![]()
Ja kažem jer tamo gde sam ja igrao par njih se baš naljutilo na mene i posle toga nikad nismo imali isti odnos![]()
Nekad davno smo se ja i Destry svadjali zbog Survivora, a ne pamtim ni uopste zasto i dali smo uopste bili u istoj sezoni ili je samo komentarisao sa strane.