Survivor - Comeback

Do sad sam imao 2 učešća u Survivor organizacijama, odnosno trenutno učestvujem u toj drugoj 😂

Taj prvi put sam pobedio, i sad učestvujem u all stars sezoni. Iz mog iskustva zabavno je, ali nije za ljude koji su osetljiviji. Kad sam prvi put učestvovao ušao sam u taj "merge" odnosno to zajedničko pleme sa samo jednim saveznikom, i morao sam da igram protiv većeg saveza od 6 ljudi (a bilo nas je 10 kad smo se spojili), i uspeo sam da se izborim protiv njih na jako kreativne i riskantne načine i na kraju pobedio. Generalno je ovo jedna velika mind igrica i radujem se što je došla i ovde 😍

Pa neću učestvovati sada, ne mogu da ispratim taj tempo pa mogu da pričam. 😂 Al nisam ja neki player, više sam pravio dramu.

Ja se osećam kao da sam prošla survivor bez survivora na forumu

Bacio se i ja malo u istraživanje i naleteo na neki Virtual Survivor forum, vidim da postoje i forumaši sa istim nick-om tamo.

Izgled foruma kao iz paleolita, milion podforuma i tablice uspešnosti kao Ivanina LU!

Pa neću učestvovati sada, ne mogu da ispratim taj tempo pa mogu da pričam. 😂 Al nisam ja neki player, više sam pravio dramu.

Pa dobro, neko je tu da pravi dramu, a neko je jači u igrama bez takvih sposobnosti, kao ja na primer. 😆

A naravno i Androga koji preti Nikolininini, a i ostalima u privatnim porukama pa je diskalifikovan iz igre. 😂
Nisam ja zato disk. već jer sam bojkotovao igru kad me Petar obrisao sa Fejsa 🤌🏻 Mislim, ja da mu tu dizem rejting, a on se posrao po meni, neće da može.
A što se pretnji tiče odlično su upalile jer je zahvaljujući njima Nikolina glasala da pokojna Momirka ispadne, a ne ja, čime je propao plan Mikreca i Titte Foureire da me se reše na početku 😌
I nije to bila baš pretnja, samo sam joj ukazao šta se desilo jednoj nestašnoj devojčici koju su zgazili kolima dok se vraćala iz škole jer je bila nevaljala i nije slušala šta joj se kaže. 🤗

Jel može neko od ranijih učesnika da podeli neka svoja iskustva (i pozitivna i negativna), čisto da malo stvorimo sliku kako to izgleda?
@Bebi @Stole za vas se sećam da sam čuo da ste učestvovali 😆
Pre svega jedno zabavno i uzbudljivo iskustvo, ponekad dramatično, sa raznim preokretima. Svako ko ima vremena i želje treba da učestvuje 👌

Zabavno iskustvo i igra iako, kao što rekoh nisam dobra u možda onim bitnijim aspektima igre što me je verovatno koštalo toga da ostvarim neki bolji plasman iako u drugoj sezoni mislim nije ni bilo moguće jer smo bili previše fokusirani da ostanemo odani jedni drugima u okviru početnih plemena.

I ne bih se složila da nije za osetljive ili možda pre zavisi od toga koliko ste osetljivi, ja se iskreno sećam da jesam bila besna u poslednjoj, trećoj koju sam igrala, ali jednostavno vremenom sve prođe, ipak je sve to samo igra.

Puna podrška organizatorima koji su i obojica odlični igrači, mada o dostignućima jednog sam imala prilike samo da čitam, definitivno ću pratiti ako dođe do toga da se realizuje. 😉😀

Ja kažem jer tamo gde sam ja igrao par njih se baš naljutilo na mene i posle toga nikad nismo imali isti odnos 🥴

Osetio sam ovo na svojoj koži a opet sam i svedok da mi je Survivor doneo mnogo lepa prijateljstva.

Dragana (Erin) je umela da govori da sam je najviše puta opekao a da mi opet najviše veruje. Mislim da sam se o nju najviše ogrešio a opet smo uspeli da imamo tako dobar odnos van igre. A to je jer ništa nije lično shvatala i razumela je da ništa lično njoj ili ikome drugom u igri nije bilo upučeno. Bar ne sa moje strane.

Tako da postoje obe strane ove medalje. Neko će se naljutiti a neko će ti postati prijatelj za ceo život.

Ja kažem jer tamo gde sam ja igrao par njih se baš naljutilo na mene i posle toga nikad nismo imali isti odnos 🥴

Ma razumem, nego sam dala neko svoje viđenje teme. Bila sam i sama svedok svakakvih situacija i svašta sam i čitala da se dešavalo. 😉🙂

Meni je pre svega zanimljivo jer ću po prvi put igrati na našem jeziku 🥹

Deluje mi da je zainteresovanost za ovo veća nego za bilo koji rijaliti do sad koji je trebao da se pokrene

Nekad davno smo se ja i Destry svadjali zbog Survivora, a ne pamtim ni uopste zasto i dali smo uopste bili u istoj sezoni ili je samo komentarisao sa strane.

Nekad davno smo se ja i Destry svadjali zbog Survivora, a ne pamtim ni uopste zasto i dali smo uopste bili u istoj sezoni ili je samo komentarisao sa strane.

Ne sećam se ovoga hahaha. Ali moguće.

Doduše sumnjam da smo se svađali u sezoni kada si dobio zabranju pisanja na 3 dana pošto tada nisam ni učestvovao a i nisam bio na forumu kada je sezona počela nego sam se vratio baš tad kad si ti ispao.

Back