Survivor - Comeback

Mhm nikakav problem Mrvo moja mrvice, samo ćeš mi dati broj telefona, adresu stanovanja i broj patika koje nosiš. Ovi podaci su neophodni isključivo u naučne svrhe i možda jednu, dve privatne fantazije, al ništa ozbiljno 😉

Mhm nikakav problem Mrvo moja mrvice, samo ćeš mi dati broj telefona, adresu stanovanja i broj patika koje nosiš. Ovi podaci su neophodni isključivo u naučne svrhe i možda jednu, dve privatne fantazije, al ništa ozbiljno 😉
Nisam ovlašćen da dajem privatne podatke. 🙄

Neko je spomenuo da imate neku grupu ili kako se to već zove koja je posebno za takmičare ili kako već. Ako želite dodajte i mene pa da ćeskamo. 😅

Prijave su tajne, ili bi trebalo da budu tajna xD.

Kakvu ste to grupu oformili a da mi ne znamo za nju?

Locked Out Youre Blocked GIF

Ma to sam ja verovatno pogrešno nazvao... neko je bio nešto spomenuo. Hahahahhah

Drago mi je da sam nekome popravio dan...

Ja se ograđujem i od ove dickpik alijanse i od Paučinicine alijanse (sad nzm je l ona možda deo dickpik alijanse nisam upućen) i od ove alijanse neutralnih. 😇

Leleeeèe... sto smo partijali i jeli u fotelu, partijali smo i jeli, ulazim u igru sa 5kg viska i nadam se da ce mi to rezerve biti dovoljno.

Ma ja nemam avionsku kartu za ostrvo šta vam je, mogu da pijem kafu kad hoću. :coffee:

Back