Survivor

Ja sam totalno ispustio ovu temu ovde. Da li je neko ispratio 50 i kakvi su utisci? Ja pobednikom nisam zadovoljan i koliko se sezona najavljivala, nekako je na kraju ispala meh sezona iako je bilo dobrih momenata.

Šta kažete na Open Eru i trejler za 51?

Kreće 23. Septembra 🔥

Nisam fan velikih tvistova i svega što će biti verovatno ali s druge strane kreće marooning izazov na početku koji nije bio dugo plus imamo dva startna plemena što nismo imali jako dugo, takođe. Kasting je dobar, dopadaju mi se učesnici za sada.

Pošto je Nova S prodata da li se zna hoće li biti našeg opet? Doduše ja svakako naš ne pratim.

Bio sam u fazonu samo da Jonathan ne pobedi jer mi je strasno antipatican tako da sam zadovoljan pobednikom iako je moglo biti bolje. Nostalgicno jeste bio satisfying rezultat.

Inace trenutno sam u obsednut sa njihovom Big Brother sezonom pa mi je tesko da razmisljam o novoj sezoni Survivora, voleo bi da je pocela nakon sto bi se BB zavrsio (Okt 1). Dee i Devens su deo ove sezone i iako su mislenja podeljena, mislim da je sezona odlicna, pogotovo nakon prosle veceri gde nas je Dee bas pocastila i dokazala da je jedna od najboljih igraca ovih igara👀 Mislim da su im sanse da pobede male jer im je threat ipak preveliki ali ja sam bas zadovoljan sto sam ih gledao ovih 3 meseci i svime sto su pokazali.

Survivor
Back