Survivor

A oko čega se tačno svađaju? Sigurno ne oko strategije...

Nova RS/HR sezona definitivno dupla patnja, pošto su ove godine, osim standardno lošeg srpskog kastinga, sada zeznuli i Hrvate. Sve je loše - i format, ekipe, uvek nesnosni Boki Perić.

Nova RS/HR sezona definitivno dupla patnja, pošto su ove godine, osim standardno lošeg srpskog kastinga, sada zeznuli i Hrvate. Sve je loše - i format, ekipe, uvek nesnosni Boki Perić.
Ne gledam hvala Bogu

Jako zabavnu epizodu su imali juce amerikanci, iako objektivno pravila su bila all over the place.

Uopste mi se ne svidja ko navodno ostaje u top 3 u AU Survivoru i ko pobedjuje.

Navijam za Kate (AU Survivor)! 😍

(zavrsava 5. prema spojlerima).

Za Australia VS World mi se svidja poredak i navodni pobednik. Za US sezonu mi je ok top 5 koji se pominje.

Meni je Myles favorit i Karin.
Mene zanima gdje da vidimo te spojlere, zanima me i za US sezonu.

Neko na Twitteru je sve spojlovao, pa je obrisano. Sada je ovom eliminacijom potvrdjeno da su spojleri tacni za AU.

Ispala je Karin vec, sledeca je Logan, onda idu Kristin, Morgan, Kate, Zara, u top 3 ostaju AJ, Myles i Kaelan i pobedjuje ti Myles.

Za US se spekulise da u top 5 ostaju Mary, Sai, Joe, Shauhin i Eva. Mary je navodno 5. mesto, Joe i Eva idu u fire challenge i pobedjuje Eva (malo sumnjivo da bas njih dvoje budu) i top 3 su Sai, Shauhin i Eva. Nisu rekli pobednika.

Australia VS World - pobedjuje Parvati i Shonee 😍 je 5.

• Love
Reactions: Lux
Meni je aktuelna 48 sezona US odlična, baš dobar casting. Radujem se 50 - oj i čitam tračeve po Redditu, navodno Cirie će da igra po šesti put, nakon Australia VS World a možda i Parvati.

Nepopularno mišljenje ali domaća sezona Survivora je veoma zanimljiva. Toliko su pojačali sada drame i spletkarenje u odnosu na prošle sezone da ne mogu više sve ni da pohvatam. Šteta samo što je žuto pleme generalno slabije na poligonu, pa su zeleni postali previše nadmeni. Puno različitih profila i karaktera, niko nikome ne veruje i sada otvoreno sabotiraju jedni druge.

Možda i najbolji plemenski za ovih par sezona (nisam gledao redovno sve). Vukašin, Katarina i Milanka favoriti, Srđan je bio interesantan na početku, a kako je vrijeme odmicalo negativne osobine su isplivale na površinu

Srđan je još na početku imao taj stav da će ići sam protiv svih, previše se uživeo u sve to. Mislio sam da sigurno pobeđuje, a verovatno je i on to mislio. :ROFLMAO:

Svakako je bio izuzetno zanimljiv lik za praćenje i super je strateg, takvih treba više u Survivoru kao što su on i Vukašin. Sad kad je i Milanka isto otišla koja je imala veliku minutažu u epizodama, deluje mi da rasplet neće biti naročito zanimljiv.

I meni je sezona na momente delovala zanimljivije u odnose na prošle, ali džabe zanimljivi likovi ako je konačni kriterijum za finale uzastopno trčanje po onim glupim poligonima. Pritom, kod zelenih u završnici ostali najnezanimljiviji likovi lol. Jednostavno, ovakav format kvari dinamiku i ni razni mini obrti u suštini nisu puno pomogli da se stvari malo prodrmaju. Uopšte mi nije jasno zašto nemamo takmičenje po izvornoj licenci bez plemena po nac. osnovi i bez dugih i besmislenih poligona na kojima se samo povređuju.

Boki Perić je svake godine sve lošiji voditelj, uopšte ne znam na koju foru ga plaćaju.

Boki po uzoru na Dušku došao na (višemesečnu) ekskurziju, šta ga briga njemu je lepoo.

Svaka čast Luciu, svojom energijom se od starta isticao u plemenu i mislim da je sasvim zaslužena pobeda. Uroš iz zelenih mi nekako nezanimljiv lik, dosta je mudrovao i držao se po strani, dok su oni glasniji i iskreniji stradali.

Sutra u 14:30 objavice cast za 50. sezonu. Nazalost leakovan je vec i ima previse ljudi iz nove ere. 24 ukupno, 12 iz nove ere🙄

Sutra u 14:30 objavice cast za 50. sezonu. Nazalost leakovan je vec i ima previse ljudi iz nove ere. 24 ukupno, 12 iz nove ere🙄
Gde je leakovano? I da li je to zvanično? Jedva čekam sezonu 50, a video sam da je u S49 učestvuje Rizo neki, sa Balkana i da je navodno i u sezoni 50.

Imas svugde po netu, nece biti zvanicno do 14:30 ali za sad svi tizeri na oficijalnu Instagram stranu se poklapaju sa onim sto je leakovano.

Da, navodno ce biti dvoje iz 49. sezone. Taj Rizo koji sam procitao negde da je albanac ali ne znam dali je to istina, prezime mu je bas hrvatsko/srpsko/mozda slovenacko.

Back