Survivor

Zvanično završih svih 47 sezona US Survivora. Utiske i svoju neku statistiku koju sam vodio bih okačio uskoro ovde, da ne bude da sam beležio za džabe, a i zanimljivo mi je da to beležim, takođe ću napraviti i leksikon koji bih voleo da popunite vi koji ste gledali sve sezone. Bilo je dobrih sezona i onih manje ali najbolja odluka je bila da počnem da gledam. Pošto se trenutno spekuliše o čuvenoj 50 - oj sezoni napravio sam wishlist #Survivor50. Pravim kratku pauzu pa prelazim na Australijski.

#Survivor50
1. Borneo • Sue i Richard
2. ⁠Australia • Alicia, Jerry, Colby, Tina.
3. ⁠Africa • Big Tom, Lex.
4. ⁠Marquesas • Kathy.
5. Thailand ⁠❌
6. ⁠The Amazon • Kristy, Haidi, Rob, Jenna Morasca.
7. ⁠Pearl Islands • Rupert, Johnny Fairplay.
8. All - Stars ⏮️
9. ⁠Vanuatu • Amy, Eliza, Twyla, Chris.
10. Palau • Stephanie
11. Guatemala • Danni
12. Panama • Cirie Fields, Terry, Aras.
13. Cook Islands • Penner, Parvati, Ozzy.
14. Fiji • Cassandra i Yau man, Earl.
15. China • Amanda, Todd.
16. Micronesia - fans ❌
17. Gabon • Sugar.
18. Tocantins • Steven Fishback.
19. Samoa • Shamboo.
20. Heroes vs. Villains ⏮️
21. Nicaragua • Brenda, Chase, Fabio, Naonka.
22. Redemption Island • Andrea, Natalie Tenerelli.
23. ⁠ South Pacific • Ozzy
24.⁠ One world • Sabrina Thompson, Kim, Chelsea, Colton, Kat, Tarzan (Greg)
25. ⁠Philippines • RC, Abi - Maria, Malcom, Lisa, Denise.
26. ⁠Caramoan - fans ❌
27. ⁠Blood VS Water • Brad Culpepper, Vitas, Hayden.
28. ⁠Cagayan • Brice, Morgan, Tasha, Spencer.
29. ⁠San Juan del Sur • Natalie, Jeremy, Kelley, Josh i Reed, Jon, Jaclyn, Baylor i Missy.
30. ⁠Worlds Apart • Joe, Jenn, Shirin, Sierra, Mike.
31. Cambodia ⏮️
32. ⁠Kaoh Rong • Julia, Cydney, Aubry, Tai.
33. ⁠Millenials vs Gen X • Mikayla, Zeke, Jay, Hannah.
34. ⁠Game changers ⏮️
35. Heroes vs Healers vs Hustlers • Devon, Chrissy, Ryan.
36. ⁠Ghost Island • Stephanie,Michael, Kellyn, Dominick, Wendell.
37. ⁠David vs Goliath • Dan, Gaby, Christian, Kara, Angelina.
38. ⁠Edge of Extinction • Lauren, Chris.
39. ⁠Island of the Idols • Elaone, Janet.
40. ⁠Winners at war ⏮️
41. ⁠Liana, Erika.
42. ⁠Maryanne.
43. ⁠Cassidy.
44. ⁠Frannie, Danny, Lauren, Carolyn.
45. Dee, Emily, Kendra, Jake, Austin.
46. ⁠Soda, Tevin, Tiffany, Venus, Q, Charlie, Kenzie.
47. ⁠Teeny, Sue, Rachel.
48. ⁠❓
49. ⁠❓

Čuo sam da je Rob Mariano ponovo pozvan za sezonu 50,pričao je u potkastu međutim smatram da on više stvarno nema šta da ponudi, dosadila mi je priča o njegovoj vanvremenskoj ljubavi sa ženom aman više.. takođe, smatram da smo neke gledali više puta i da treba nekim drugim ljudima da šansa, opet se nadam da će povratnici više biti iz ere 30 ~ 50, mogla bi i da bude kao borba između era u tri plemena, ili druga sezona Second chance, ili recimo Runner up - s sezona. Iako su neki igrali više puta dao bih sve da gledam Cirie opet :( Dodajte svoje želje!

Rob je rekao da je bio pozvan ali da je odbio tako da nece on biti. Voleo bi videti sto vise ljudi iz starijih sezona koji su se takmicili najvise dva put ali izgleda da ce biti najvise iz novijih i samo par sa pocetka.

Inace preporucujem i Traitors, trenutna sezona je super i svake sezone ima po 2-3 Survivora

Rob je rekao da je bio pozvan ali da je odbio tako da nece on biti. Voleo bi videti sto vise ljudi iz starijih sezona koji su se takmicili najvise dva put ali izgleda da ce biti najvise iz novijih i samo par sa pocetka.

Inace preporucujem i Traitors, trenutna sezona je super i svake sezone ima po 2-3 Survivora
Verovatno ću i Traitors početi.. ja bih voleo neke stare videti, ali bih više voleo da noviji igrači dobiju šansu.

Meni iz najave sve deluje isto. Možda ubace neki imunitet, ili nešto na tu foru, ali doslovno su i igre sa onim glupim gađanjem na kraju stavili u insert.

Ja i nisam toliko odusevljen, jer fanovi mogu mnogo toga da pokvare.

Glasaće se u anketama valjda, pa pretpostavljam da opcija u anketi neće biti neki proljev.

Glasaće se u anketama valjda, pa pretpostavljam da opcija u anketi neće biti neki proljev.
Da da s tim što izgleda nećemo moći uticati na broj dana ili kasting. Ali svakako, može se pozitivno uticati na druge stvari. Ja bih voleo 39 dana ponovo, sa što manje imuniteta i prednosti, TOP 4 bez izazova vatre, govori u veću kao ranije, da svako ima svoj govor ponovo, to je nešto što mi je ključno. Love ones visit, aukcija, kreativniji izazovi. Takođe voleo bih da ako se vraćaju ponovo stari učesnici, ima više ljudi, recimo 3 plemena po 30 učesnika. Ovo su mi takođe zanimljive ideje - želje.

IMG_1587.webp

IMG_1588.webp

Last edited:
Treba VPN, trebalo bi da ima nove ankete posle svake epizode kroz 48. sezonu.

Gledao sam prvu epizodu S48 i zanimljiv mi je kasting. Da li je neko gledao naš Survivor, vredi gledati?

US je postao malo dosadan poslednjih sezona, ali jeste sada malo bolji cast. Australija je super i dalje.

@libertà ovaj nas je i dalje uzasan, samo su promenili boje timova, a opet ih dele po nacionalnosti xD Opet uzasan cast, pogotovo kod "srpskog tima", samo se neartikulisano dernjaju, pametuju i svadjaju od prvog dana, previse je cringe lol. Meni su jedino igre zanimljive, jer ja volim kad traju dugo, jer su mi one i generalno omiljeni segment Survivora (igre su i dalje gadjanja, gadjali su u parovima i to im je "novina" xD).

Preporuka za Survivor South Africa Immunity Island (8. sezona valjda), jako prijatno iznenadjenje, moja omiljena sezona svih Survivora ikada.

Krećem Australijski uskoro jer sam US završio full, pa onda South Africa i New Zeland.

Što se tiče našeg, meh, onda neću ni gledati, mislio sam da će biti nekih značajnih promena u licenci.

Ovaj naš očaj opet, ne znam što ne uzmu CBS licencu… nema mi razlike između Turske i Meksičke osim boje plemena

Pogledao polovinu prve epizode, i ugasio. Ne mogu ove iritantne pojave od našeg plemena plus predugačke igre koje me ne zanimaju. Tako da nastavljam Australijski uskoro, ovaj naš nije za mene 🤣

• Like
Reactions: Lux
Ovde kod nas pored 15 000 prijavljenih , mi uvek neke sto ne znaju da potrče , gađaju itd izaberemo. Kao da rade test ličnosti, ko je prikladan za potencijalne prepirke , pa na osnovu toga ubacuju , da ne padne gledanost , jer su sve igre već 4 sezonu na isti kalup ..Klasična zadruga u najavi, barem tako za sada deluje , kad su već stigli da se svađaju na samom startu..

Back