Survivor

Plavi sve više liče na crvene, kao sve super a ovamo svašta imaju da kažu jedni o drugima. Možda se to sada više primeti, jer ih je manje.

Matea je posebno problematična, naročito kada je primanje kritike u pitanju. Osim Mihaele, uopšte ne vidim bilo koga da je standardno jaka karika + ona je i okviru plemena dosta stabilna i u dobrim odnosima sa većinom.
 
Nije realna opcija, ali bih jako voleo da iz plavog tima izleti Matea. Postala je toksična i sada kada je ih malo se to primećuje + na svaku kritiku reaguje kretenski.
 
Ja sam zaboravio da je ovo tema gde se najviše diskutuje o našem Survivor-u sa Wisha.

Je l' gleda neko trenutnu sezonu pravog Survivor-a? :D
 
Zanimljivo je da su Kenzi i Marija htele da ustupe svoje mesto na nagradi Liz, a Kju je to odbio i rekao da je izabrao koga je izabrao. Još zanimljivije je da to nije prikazano, znači produkcija nije htela da ga antagonizuje iz nekog razloga.

https://collider.com/survivor-food-reward-decisions/
 
Pa dobro fandom (bar na redditu) iz nekog razloga je na njegovoj strani i smatraju da je Liz entitled jer je htela ic. Ja se ne slazem stim, zena nije jela 18 dana naravno da ce imati meltdown lol

Nekako mi se cini da idemo ka Q/Liz/Venus F3 sto mi se ne svidja jer ne zelim da on pobedi.
 
Onda taj edit ima smisla - žele da ne mrzimo Kjua definitivno.
 
A sta znam, do predprosle epizode su nekako pokusavali da ga ipak mrzimo, do tad sam mislio da u taj F3 Liz pobedjuje, ali videcemo, mozda ipak imamo boljeg pobednika u Maria/Charlie/Kenzie
 
Nisam gledao Survivor čini mi se od odlaska Varje. Da li vredi gledati?
 
Užas sezona i užas pobjednici. Ono doslovno meni najneomiljeniji likovi pobijedili hahahah. Mislim da ja narednu sezonu ako je bude bilo neću gledati. Jednostavno ne vrijedi pažnje i gledanja kasno uvečer.
 
Prestao sam da gledam kada je Varja ispala i kada vidim ko je pobedio i ne želim da gledam. Spletkaroši kao i prošle godine.
 
Meni je Luka delovao još na početku kao pobednik kod plavih, podsetio me na Stefana pobednika iz prve sezone. Tijana mi je bila nit smrdi nit miriše, ali je veoma borbena.

Sve u svemu, mislim da treba napraviti pauzu sa ovakvim rijaliti formatima kod nas jer kvalitet uvek drastično padne, pa kad se užele svi Survivor-a opet neka ga emituju. Prva sezona i dalje nenadmašiva.
 
Back
Top