Televizija

Slazem se sa svim preporukama. Moja najbolja je 29 i 37👌

Takodje dajem veliku preporuku i za Australijski Survivor. Poslednje 2 sezone moram priznati da su mozda i bolje od svih US

Australijski je dobar, i dugačak 🤣. Ali Američki survivor je razlog zbog kojeg san i zavoleo survivor pa će mi ta verzija uvek biti draža 😊

Australijski ću početi kada završim sve sezone Američkog. Što se tiče našeg, nije mi iznenađenje nominacija za Nikolinu ali ovo pravilo sa nominovanjem dve osobe mi je bzv ako ispada samo jedna. Iskreno, ne vidim poentu. Hoće da učine sve zanimljviijim ali igre su i dalje dugačke, uglavnom ih preskačem. Anja mi je favorit crvenog plemena, plavi su mi ok samo me smara Marinina patetika i potenciranje 'klana'. Negde sam načuo na twitteru da je Marko izbačen iz duela, ako je tačno onda ok. Iskreno skoro sve bih izbacio iz crvenog plemena toliko su mi iritantni 😂

Meni crveni nisu vise toliko iritantni otkako je Marija otisla ali su jako fizicki slabi. I mene smara da gledam igre na poligonu jer svaki put predvidim ko ce da pobedi. Mislim da imaju vec sedam uzastopnih poraza...

Joj, ova trenutna američka sezona je takva flopara. Da nije lude Karolin ne bih ni gledao.

Joj, ova trenutna američka sezona je takva flopara. Da nije lude Karolin ne bih ni gledao.

Mene baš to odbija da gledam trenutno. Možda sačekam sve epizode pa pogledam. Radujem se sezoni 45 jer sam načuo da će možda biti heroes vs villians 2 ili tako nešto. Uglavnom moguće da ćemo videti neke poznate face kako opet igraju 😊. A ako jeste heroes vs villians 2 - give me Jesse!

Nisam ja voleo tog Džesija uopšte i bilo mi je drago što nije ušao u finale.

Meni je ova grupa ljudi super, sezona mi je ok najvise mi smeta sto ovako editiraju odredjene ljude u main character stilu. Carson najvise onda Carolyn i do negde Danny.

Nadam se da ce nadalje malo bolje to raditi jer imaju potencijala poneki kao Frannie na primer. Predpostavljam da ovo rade jer uskoro planiraju returnee season i neki od ovih ce se vratiti.

Jesse je lako dominirao sezonu i to mi je stvorilo malo odbojnosti prema njemu, jednostavno mi se ne navija za "ociglednog pobednika", a da je bio najbolji igrac jeste.

Totalno očekivano ispadanje Jelene , meni je ona sve vreme bila neprimetna u plemenu. Što se tiče Nataše, mnogo je licemerna i baš upravo ono što je Nikolina iznela , i neka je. Mnogi ne govore ono što zapravo misle, a Nataša, Luka i Lazar prvi idu okolo i ogovaraju sve žive , obiđu krug i onda kada dođe glasanje ide se linijom manjeg otpora. Lično mislim da je Nataša pre htela Bojana da pošalje ali da bi se izvukla na "statistiku" poslala je Marka. Survivor plus emisija je ovog puta bila okej, voditeljka je manje prekidala goste. Maša je bila koncizna u odgovorima dok me je Marija užasno nervirala sa fejk diplomatijom i nekim nasilnim smeškanjem ,jedino joj lepo stoji crvena kosa. Ono što generalno primećujem da se svi izvlače " mi smo tamo 24h usmereni jedni na druge , vi gledate iseckan materijal" ok ima logike da produkcija montira neke stvari ali ne može se sve pripisati tome. Kada si loš čovek, oseti se jednostavno. Voleo bih da se ubuduće još više dodaju preokreti na plemenskom ali isto tako da se skrate igre, užasno me smaraju. U znak podške Anji, tu je nova profilna koju bih jedinu izdvojio iz crvenog kao favorita za sad. Slatka, prizemna ,kulturna, umerena.. ❤️ od plavih sam počeo da gotivim Sanju ( na početku me je nervirala) ima neko ludilo koje mi se na čudan način sviđa, i Lea, Leo ide do kraja, u igrama je zver. Denis mi je samo lep za oči kao i David. KaLu je dušica ali mu ne vidim opstanak do kraja , nažalost.

Jooj zvuci super, bas mi zao sto ne bi mogao da se prijavim

Ovo su neki novi momenti da Hrvati traže kandidate iz Srbije za neki svoj šou.

Screenshot_20230417_143015_Facebook.webp

Ja još čekam da krene neko normalno takmičenje kod nas. Mogla bi prva da otkupi prava za The Voice ili nešto.

Pitanje: Ko bi po vašem mišljenju bio u x factoru od takozvanih sudija ili ti žirija a ko u the voicu?

Ma da li je to Marina upravo rekla da Sanja smrdi kao kontejner hahaha, obozavam plavo pleme :ROFLMAO:

Marina mi toliko ide na živce da je to strašno. Priča o nekim provokacijama, a prva se odvaja sa strane i radi sve kako bi pleme bilo u totalnom raskolu. Razumem da ti ne mogu svi prijati ali time što si "tim" samo kada se borite u igrama ne predstavlja tim u potpunosti. Sanja mi je simpatična tako luckasta ali razumem ako ljudima ne prija neprijatan miris, samo je to rečeno na malo grublji način. Crveni su negativni, Draga samo nešto kuka. Nataša manipulator, kumstvo nje i Luke i sam termin prijateljstva nakon nekoliko noći prespavanih na pesku mi je presmešan. Anja, kaLu i Bojan su mi okej. Nikolina je slaba u igrama ali je bar iskrena za razliku od većine. Iz plavog tima mi svi nešto idu na živce, Denis mi je sirovina totalna, Anđela, Nora i Filip spletkare a Marina iritantna do bola. Jedino kod Sanje vidim timski duh od čitavog plemena, Leo mi je okej takođe. Načuo sam nešto po twitteru da će Stefan i Nevena izgleda da im budu mentori do kraja serijala, Stefan je postavio stori da su krenuli za Dominikanu, e sad ne znam da li je to tačno.. Vidim da se spekuliše i o nekim izmenama do finala.

Sve u svemu ljudi koji su vodili kasting za ovu sezonu su uradili katastrofalan posao. Crveno pleme gladuje vec tri nedelje, istopili se svi skroz. Odbijam da poverujem da je ovo najjaca postava u fizickom smislu od toliko prijavljenih.
Nikolina jeste pametna ali je kontradiktorna u mnogo stvari. Zasto bi se javno izvinjavala Mariji nakon svega? I meni su crveni odavno postali njanjavi i dosadni tako da se samo fokusiram na plave i uglavnom navijam za njih.
Meni su Denis, David i Marina skroz okej, najjace su karike plemena i njihov bojkot prema ostalima je razumljiv. Ima tu puno kandidata koji treba da idu kuci, a oni namerno pucaju na najjacu trojku i svu krivicu prebacuju na njih, sta su trazili to su dobili. Kakvi god ovo troje da su, nisu za eliminaciju vec kandidati za finale.

Fizički jesu jaki ali psihički ne bih rekao. Marina non stop kuka i negativiše. Rad sa ljudima i funkcionisanje nije lak, a oni znaju u kakav su projekat ušli. Ljudi koji su radili na kastingu bolje da dobiju otkaz, slažem se totalno. Crveni će da pocrkaju od gladi ako ne budu uzeli neku nagradu. Nikolinino izvinjenje Mariji mi je glupost ali većina stvari koje je iznela na prethodnom plemenskom su stvarno istina. Sve u svemu Anja mi je jedini favorit od crvenih. Od plavih nemam još uvek, kod svakog sam na 50/50.

Back