Marina mi toliko ide na živce da je to strašno. Priča o nekim provokacijama, a prva se odvaja sa strane i radi sve kako bi pleme bilo u totalnom raskolu. Razumem da ti ne mogu svi prijati ali time što si "tim" samo kada se borite u igrama ne predstavlja tim u potpunosti. Sanja mi je simpatična tako luckasta ali razumem ako ljudima ne prija neprijatan miris, samo je to rečeno na malo grublji način. Crveni su negativni, Draga samo nešto kuka. Nataša manipulator, kumstvo nje i Luke i sam termin prijateljstva nakon nekoliko noći prespavanih na pesku mi je presmešan. Anja, kaLu i Bojan su mi okej. Nikolina je slaba u igrama ali je bar iskrena za razliku od većine. Iz plavog tima mi svi nešto idu na živce, Denis mi je sirovina totalna, Anđela, Nora i Filip spletkare a Marina iritantna do bola. Jedino kod Sanje vidim timski duh od čitavog plemena, Leo mi je okej takođe. Načuo sam nešto po twitteru da će Stefan i Nevena izgleda da im budu mentori do kraja serijala, Stefan je postavio stori da su krenuli za Dominikanu, e sad ne znam da li je to tačno.. Vidim da se spekuliše i o nekim izmenama do finala.