Televizija

Da, zato i pitam. Znam da je napustila The Talk, a mislio sam da su je skinuli i sa BB jer je ista kuća + valjda se nikada nešto eksplicitnije nije ogradila od svega za šta je taj muž pervert optužen.

Nije se uopce ogradila, valjda na taj nacin pokusava da zastiti sina, jer ne razumem kako bi inace ostalim stim muzem. I mene je razocarala tim postupkom ali jbg njen zivot, njen brak, nek radi sta hoce.

Pokusavam da nju kao voditeljku vidim kao posebnu personu od njene licnosti, pa mi je drago sto je jos uvek tu.

Inace nakon kovid sezone je pocela da puno meša religiju u sve, verovatno joj je ulazak u religiju pomogao da se spravi svim tim skandalima, ali fandom ne voli sto bezpotrebno meša te price. Pre 2 sezone je jednoj izbacenoj ukucanki (koja je ateist) na kraju intervjua rekla "Thank you for being a child of god" i ova je gleda u fazonu Dobro?

Nije mi jasno kako je CBS još uvek toleriše, naročito zbog tog pasivnog stava o svemu što se desilo a imajući u vidu celokupnu atmosferu nakon MeToo. Naravno da ne treba da ispašta zbog svega što je partner uradio, ali očigledno je da joj je dozvoljeno da okrene glavu i da kuća, makar zvanično, nema problem sa tim.

Nije trebalo da gubi posao zbog njega, ali su je stvarno trebali spreciti da koristi njegovo prezime jer je stvarno neukusno.

US Survivor favoriti/utisci part 2
Guatemala - favoriti Stephanie i Danni
Panama - Cirie
Cook Islands - Yul
Fiji - Earl i Yau man
China - Amanda
Micronesia - Cirie i Erik
Gabon - Sugar i Kenny
Tocantins - Taj
Samoa - Natalie
Heroes vs villians - Parvati

Što se tiče samih sezona najbolja do sada mi je Micronesia i definitivno najuzbudljvijja, ona pored nekoliko sezona koje sam već naveo ranije definitivno ide u favorite. Samoa i Tocantins su mi jako dosadne sezone, ne znam da li zbog takmičara ili samih dešavanja. Heroes mi je odlična sezona koju sam završio večeras. Definitivno nagrada za najiritantniju osobu svih sezona ide Rusell-u, džaba mu svi skriveni imuniteti kada je kao čovek jako loš. Ne pamtim da li me je nečija pojava tako nervirala. Dešavalo se i ranije ali uglavnom ti likovi brzo ispadnu pa mi ne ostanu upamćeni toliko. Vidim da će Cirie igrati ponovo, i žao mi je jer nikada nije pobedila ( do sada), jako zabavna osoba i zanimljiva. Amanda mi je namazana lisica ispod fasade malog nevinašceta ali njeni potezi su mi bili zanimljivi. Ironija je što mi Parvati nije bila simpatična uopšte u njenoj prvoj a ni u Micro sezoni, dok me je njena strategija kupila u ovoj poslednjoj. Doduše, bila mi je zanimljiva i ranije samo sam se sada nekako više povezao sa njenim likom. Amanda i Parvati su definitivno likovi koji će ostati upamćeni, igrati tri puta i to uspešno ne ume svako. Žao mi je što se neki igrači neće vraćati jer bilo je dosta njih koje bih gledao ponovo. Najgluplja pobeda mi je pobeda Natali iako sam navijao za nju, što bi se reklo od tri zla biraj manje. Nije mi se dopala njena igra, iako su je čvrsti odnosi doveli do kraja nije mi bila ubedljiva na konačnom plemenskom. Takođe Sandra koja je dva puta pobedila Survivor, osoba koja mi je toliko antipatična. Nepopularno mišljenje možda ali je meni ona tokom obe sezone bila neprimetna, bezlična i prazna. Ja evo i dalje ne znam šta da navedem o njoj.. Svaka joj čast za social game ali uopšte je ne doživljavam kao karaktera. Vidim da će igrati ponovo ali se nešto ne radujem da je gledam iskreno ( kao ni Rusella) Drago mi je što ću Yula i Parvati gledati u 40. sezoni kao i Danni. Sugar takođe jako zanimljiva žao mi je jer nije pobedila, jedna od zanimljivijih likova. Ono što sam takođe primetio da neki pobednici uopšte ne osvoje simpatije publike, neki su čak neprimetni do samog kraja. Više puta mi se desi da kada ostane njih 4-5 zapitam se šta traži taj i taj. Neki ne moraju da pobede nikada ali ostanu upamćeni zauvek.
Sve u svemu bliži se ispitni rok pa ću pauzirati sa gledanjem, jedva čekam da nastavim dalje sezone. Inače našao sam odlične kanale kao npr što je @Petar preporučio i super su za neku analizu i podsećanje.
Favoriti po sezonama do sada

muškarci 12
žene 15

Last edited:
Drago mi je da ti se Micronesia svidela, inace Cirie je trenutno u ovoj novoj sezoni Velikog Brata, usla je kao twist jer je njen sin tamo isto😃

Daa i Gabon isto, prvenstveno zbog Sugar, onaj njen potez sa Rendijem mi je najbolji 😂 žao mi je što se nije snašla u povratničkoj sezoni. E čitao sam na wikipediji, ne znam gde mogu naći epizode VB I onog drugog rijalitija gde vidim da je dosta njih učestvovalo iz Survivora. Takođe nakon US planiram da odgledam i Australijski ukoliko nađem cele epizode 😁 Ako neko ima izvor neka pošalje.

Hm pa gde god da gledas Survivor, verovatno mozes naci i VB, cak i ako skidas preko torrenta. Za sad ima 2 epizode od ove najnovije sezone.

Gledam preko google diska, imam fajlove tu. A što se tiče ostalog, hvala, potražiću. Počeo sam Nikaragvu da gledam i rekao sam sebi još ova sezona eventualno naredna i pauziram zbog ispita. Strašno je zarazno😁

Немамо тему о Здравку Чолићу, па овде шерујем интервју који је дао Маши Самарџиски за ТВ Ентер 2007. Емитован је четири дана уочи певачевог трећег освајања Маракане.

Krajem meseca počinje Survivor 45.

Survivor_45_logo.png

Smorili boga oca sa Fidžijem, baš nedostaje vreme kad su se lokacije menjale, ali kapiram da ovaj šou više nije prioritet CBS-u (čak su smanjili i broj dana na ostrvu) i imam utisak da se snima samo zbog baze fanova.

Epizode u ovoj novoj sezoni bice 90 minuta, tako da eto noviteta. Mozda sad nece sve da deluje ubrzano.

A to sa lokacijom to se nikada vise nece promeniti, oni imaju dogovor za vladom iz Fidzija, placaju manje i zaposluju lokalce dok se snimaju sezone. To im je verovatno jedini nacin da odrzavaju show, jer svakako ne profitiraju kao nekad da bi menjali lokacije, ali dovoljno da jos uvek snimaju.

Znam to i tužno mi je, baš fale različite lokacije i promena tematike.

Evo upravo krenula nova IDJ Show sezona! Super mi je sto ce se emitovati na Novoj, mislim da cu da pratim povremeno jer su iz prosle sezone izasli zanimljivi izvodjaci.

Ja ne mogu da gledam, nemam opciju vraćanja na Tv-u. Propratiću na Jutjubu kada stigne internet.

Back