Televizija

Slažem se. Potpuna glupost, kako dva pobednika? I to su samo onako u prolazu rekli.

Uopšte mi nije jasno kakav je ovo koncept? Podela po državama wtf? Od dva voditelja priča samo usplahireni Boki Perić, uglavnom gledamo Crveni tim (čitaj Niggora). Je l' to znači da u Hrvatskoj gledaju drugačiji edit?
 
Last edited:
Da, gledaju drugačiji edit i kod njih priča onaj drugi voditelj. Skroz besmisleno, još gledamo samo crveni tim 80% vremena a poenta je takmičenje 2 tima. Mnogo bi bolje bilo da su pomešani i podeljeni u 2 plemena.
 
Cat What GIF by Abitan
 
Najgori koncept Survivor-a za koji sam ikada čuo i video.
 
Postoji ista, ili bar slična verzija Turska vs Grčka, a pošto i našu produciraju Turci onda mi je jasno otkud im ideja (i dalje mi je koncept neviđeno glup). Voleo bih da su se držali scenarija iz naših ranijih sezona.

Ispade Sanja, a mogli su komotno sa njom da spakuju i Igora i Ivonu.
 
Koliko me nerviraju pojedini takmičari, pogotovo Stevan i Milica... Jel pratite Survivor?
 
Ja pratim, iako mi je i dalje naporan ovaj format, te igre od po sat vremena, pa dve verzije iste epizode, dva pobednika, duel.
Za Dabovićku se odmah znalo da su je doveli da pravi probleme. Žena je prosta i neotesana, zamisli taj haos kada je izglasaju :LOL:
Generalno mi je većina crvenog plemena antipatična, ali prednjače Vladimir, Stevan, Milica, ona iritantna kezača Maša. Plavi mi deluju mnogo normalnije, Niku obožavam.
 
Jedva čekam dan da vidim lice Milice kada je izglasaju i ako se to desi. Mada, očekujem da će od crvenih do kraja dogurati Milica, Vlada, Stefan i Stevan. Nađa mi je tako draga i oba puta mi je toliko bilo žao što je bila nominovana, a opet je imala sreće da su je Kristijan i Hrvoje pustili da pobedi u duel... Opet sam u dilemi da li Nađa da ipak ispadne ili da ostane među onim alama koji je bukvalno psihički maltretiraju... Ne razumem zašto drže onog Viktora u plavom timu, dečko ne igra već 2 možda čqk i 3 nedelje i ne može biti izglasan na plemenskom zbog povrede.. Takođe igre su uglavnom totalno bezvezne i sve na isti kalup. Ne znam da li u ovom formatu dolazi do ujedinjenja plemena ili ostaju ovako odvojeni ako će već biti 2 pobednika..
 
Viktor je i meni enigma, a koliko se sećam i nije bio neki odlikaš u igrama. Još mi je veća misterija nominacija Kristijana 🥰 Imaju neku čudnu logiku, mada je dobro da su čačnuli Gorana, mnogo je ken*ao i 'vizualizirao' od samog početka. Roko mi je ovogodišnja Ava Karabatić :ROFLMAO:

Za Nađu se slažem, ali ne kapiram zašto dozvoljava da je drndaju? Bolji da ih sve napuši i otera u tri lepe, pa neka je glasaju tako. Ovamo pušta da je ubijaju u pojam i ubeđuju da je najslabija, iako statistika kaže drugačije. Ovo foliranje tipa 'volimo te, ali srećan put' ne mogu da svarim, baš je blamantno.
 
Izgleda da Viktor leti u ponedeljak prema onoj najavi za sledeću epizodu..
 
Pa mogli bi i Roka da spakuju uskoro, jer koliko god da je simpatičan prvo je bio na poštedi zbog stomaka a sada ide sa štakama...mislim wtf. Sve kao neki fitness magovi i Tarzani, a ovamo jedino kilava Mina izbegla povrede :LOL:

Još uvek se nadam da će kod Crvenih neko da ispizdi na ludu Milicu i makar je samo malo izbaci iz takta, pošto sumnjam da će biti izglasana u dogledno vreme.
 
Ovo je više nemoguće koliko se povređuju u igrama, ne pamtim da su ranije takmičari bili toliko "kilavi"...

Nađi svaka čast za večeras, ali i za prethodne 2 igre. Baš mi je postala draga :love:
 
Ne bih da razvijam teorije, ali mislim da su malo počeli i da se taktički 'povređuju', jer vide da im to garantuje neki privremeni imunitet. Nađa je draga i zapravo solidan igrač, ali ukoliko ne krene da bolje pliva u plemenskim vodama, nema tog šarma koji će je spasiti i leteće odmah posle Mine (ili Branka).
 
Ma Nađi ne vredi ni da pobedi u narednih 5 igara, među sledećih 3 izbačena takmičara je sigurno, nažalost.. Jedva čekam da se ostali crveni poubijaju na nominacijama... I ovo preterivanje sa ovolikom hranom kao nagradom stvarno, Survivor gubi smisao...
 
Sad skoro su pominjali i neko ujedinjenje, nisam baš shvatio kako onda ide dalje, poslednja dva takmičara su pobednici ili šta? Na startu su rekli dvoje pobeđuje, što je potpuno suludo.
 
I meni je to nejasno, ali mislim da pobednici moraju biti iz oba plemena, tj. jedan crveni i jedan plavi takmičar.. Ne znam kakav je koncept ujedinjenja u toj verziji Survivora po kojoj rade i ovi naši..
 
Izgleda da je sledeće nedelje ujedinjenje, mada meni je to malo prebrzo, a i previše ih je da bi se spajali.. I šta će ovi povređeni raditi tamo ako ne mogu da igraju sami za sebe...
 
Predosadni su, doslovno je uništena sezona zbog ovog formata. Neka se ujedine, sigurno će biti zanimljivije od ovog 'Kolibri' plemena, svi se vole, dream team, a ovamo sve zmijurine.

Možda po ujedinjenju konačno neko patosira onog noja Milicu Dabović 🙏
 
Bravo mala 💪

Konačno neko da napiše Miličino ime, i to niko drugi nego Nađa. Šteta samo što je jedina stisla petlju. Mislim da će je Milica psihički urnisati nadalje, sve dok je ne izbaci. Odvratna je 🤮
 
Back
Top