Televizija

Ja sam uz Stefana i Anju do samog kraja, iako mi je kockica malo više prirastao k srcu. Najveći šok mi je ispadanje Filipa kojeg sam videla u finalnom kuvanju za pobedu, on mi kao ličnost i nije bio nešto gotivan, ali ovako u smislu snalaženja i maštovitosti u kuhinji bio mi je rame uz rame sa Stefanom. Očekujem svašta u sledećoj epizodi. 👀

Moj top 3 finalista:
1. Stefan
2. Anja
3. Mila
Drago mi je što su mi oni bili među najinteresantnijim učesnicima još od samog početka (top 18). Pored njih, bili su mi dragi i Boško, Željana i Bojan.

U top 6 ušli...
Nina
Stefan
Pavle
Belmin
Tara
Lana

Znao sam da će Belmin ući, radi Bosna posao dobro... očekivao Kseniju umesto Tare, ali prošla emisija gde je Ksenija pevala tralala pesme sa Belminom ju je koštala...

Ma užas, više mi se ni ne gleda.

Bar je Đana pokazala zašto je pobedila 😍

2 glavne favoritkinje su mi ispale, iskreno se nadam da će se ova sprdnja od takmičenja završiti ovom sezonom jer se takmičenje pretvorilo u ko ima veću popularnost na društvenim mrežama.

Od preostalih, nadam se Pavlovoj pobedi.

Podsetimo se najboljeg nastupa ove sezone 🔥 mnogo mi je žao što neće dobiti svoju pesmu..

2 glavne favoritkinje su mi ispale, iskreno se nadam da će se ova sprdnja od takmičenja završiti ovom sezonom jer se takmičenje pretvorilo u ko ima veću popularnost na društvenim mrežama.

Od preostalih, nadam se Pavlovoj pobedi.

Podsetimo se najboljeg nastupa ove sezone 🔥 mnogo mi je žao što neće dobiti svoju pesmu..
Rekao je Dimitrov da će završiti ono što je planirao za nju, makar bilo i van show-a...

Idj BLAM. Nisam gledao epizode od kada su krenula izbacivanja koja prvom prilikom nisu obećana. Propao show što se vidi po hajpu, pregledima i komentarima. Baš su zacementirali. Trebali su ostaviti prvobitni format bez obzira na druge faktore. Izbaciti Bojanu, Kseniyu, Zoranu, Kristinu, Lunu je takva komedija.. što se Đurđije tiče nije ni zaslužila top 12. Umesto nje je mogao upasti Mitko ili Katarina mada vidim da se ona sada takmiči u ZG. Belmin u TOP 6 još veća smejurija. Baš sam razočaran, odgledaću nekako verovatno sve emisije do kraja ali narednu sezonu ne pratim, ako je uopšte bude bilo. Favorit za pobedu Nina, Pavle ili Lana.

Propao sou al ksenija zasluzila da ispadne, imala jedan dobar nastup na pocetku sve ostalo horor. Ne znam sta trazi tu uopste dok ne nauci jezik kao prvo

Samo da ne nameste nini pobedu

Ostalo mi u pamćenju da je sa 6 godina odatle dobio iPhone kao nagradu. 🤣 Ali valjda su dali svim finalistima lol

Čestitke Anji na zasluženoj pobedi u finalu! 😍🥳 #masterchef
Konačno negde da mi favorit pobedi 😂
I Stefan bi bio okej kao pobednik, takođe zaslužen, ali glavno jelo i dezert je uticalo na Anjinu pobedu 😍

Uživao sam gledajući finale, koliko su se samo sve troje podržavali i bodrili, pa onaj grupni zagrljaj kada su uspeli da završe jela na vreme, ma predivno 🥰
Anja je stvarno iskidala večeras, pogotovo glavno jelo, zasluženo je pobedila. Stefi je isto bio odličan, pa i Mila.

Anja je večeras toliko bila maestralna da ja nemam reči. Srce je više naginjalo ka Stefanu ali trofej je otišao u zaslužene ruke na kraju.✨️ Yuzu tart koji je napravila za dezert je fantazija, krenula mi je voda na usta.😂 Ako neko zna u kom restoranu ono ima na meniju neka pusti porukicu. 🫠😍

Drago mi je što su svi dobili pesme ipak, iako nema spotova, međutim ovo mi je najslabija godina sad što se pesama tiče 😭

Pavle, Stefan i Nina mi imaju najbolje pesme.

Bacio sam uho na pesme iako nisam pratio sezonu. Pa šta znam, nijedna me nije oduvala, a u prethodne dve sezone je bilo po 2-3 pesme koje su mi bile odlične. Vriska što im nisu snimili spot nego se furaju na PZE sa ovim slikama izvođača i u pozadini vizuali.

Back