Televizija

Јасна (екс Јовановић) Ђуровић, дугогодишња водитељка Експлозива на ТВ Прва, напустила је после 12 година ову кућу и прешла у српску редакцију ТВ Уна, где ће радити са Славком Белеслином у информативном програму и водити централну информативну емисију „Уна дан“.
 
Наводно Нова С за јесењу програмску шему спрема и повратак квиза „Желите ли да постанете милионер?“. Са друге стране, СББ-ов Гранд је сарадњу са Првом продужио до јула 2025 — све наведено односи се на реализацију формата „Звезде Гранда“, „Практична жена“, „Никад није касно“ и недељни „Гранд специјал“.
 
Savet Regulatorne agencije za elektronske medije (REM) dodelio je televizijama Pink, Prva, Hepi i B92 nacionalne frekvencije, dok je za petu frekvenciju raspisan konkurs. Na istoj sednici doneta je odluka da Hit Music FM, Radio S, Radio S2 i Play radio dobiju radijske nacionalne frekvencije.

Dakle, iste televizije koje su i do sada imale nacionalne frekvencije, imaće ih i ubuduće. Sad da vidimo šta će biti sa tom petom, koju je nekad koristila TV Avala.​
 
Ovo smo i ocekivali svakako.

Ispiranje mozga ove nakaradne vlasti mora da traje 24 h dnevno, nece valjda nacionalnu frekvenciju dati nekoj "izdajnickoj televiziji iz Luksemburga".

Sve u svemu, Severna Koreja za sirotinju.
 
Нова верзија Милионера на Новој С емитоваће се четири пута недељно почев од септембра. Снимања ће се одвијати у Бугарској.
 
Ivan Zeljković će ponovo voditi Milionera :)

9FjcATD.jpg
 
Блиц ТВ са радом ће кренути можда 25. септембра, можда који дан раније. Једино за сада познато искусно лице које ће појачати Блицову телевизију наводно ће бити Весна Дедић, која ће на тај канал преселити своју емисију „Балканском улицом“.

Дакле, Весни ће ово бити четврта телевизија на којој ће радити своју култну исповедну емисију након ТВ Политика (2003-2004), РТС (2004-2020) и Нове С (2020-2022).

Прва епизода њене „Балканске улице“ је била емитована 7. јануара 2003. на ТВ Политика, а гост јој је био Матија Бећковић.
 
Za Blic se pričalo da su Nemci ozbiljno lobirali da se nađu na spisku onih koji će dobiti nac.frekvenciju, koliko je istina ne znam, ali je jasno da im nije pošlo za rukom. Vesna Dedić i taj format emisija su, za moj ukus, potpuno prevaziđeni i uvek se začudim da je neko voljan da je stavi na platni spisak.

Vidim po najavljenim emisijama da se i Nova budžila u slučaju da dobiju nac.pokrivenost, iako su mogli malo maštovitije da se obezbede umesto da vade iz naftalina Dođi na večeru. A povratak Milionera i Zeljkovića..pa, Srećna Nova 2002.
 
BLIC tv je dobila dozvolu za emitovanje 8. avgusta, što znači da je moguće da idu na to da dobiju petu nacionalnu frekvenciju za koju je raspisan oglas 29. jula, a rok od 60 dana teče od 12. avgusta, kada je oglas objavljen u Službenom glasniku Republike Srbije, te je poslednji dan za podnošenje prijava 11. oktobar. BLIC tv nije ni konkurisala na prethodnom konkursu za četiti nacionalne frekvencije, ali evo ih sada odjednom u etru, što je prilično zanimljivo, ali ne vidim kako bi realno oni imali prednost nad nekim drugim relativno jakim televizijama poput N1, Nove S, K1...​
 
Večeras kreću kulinarsko-takmičarski šou Savršena večera (20:30) i kviz Želite li da postanete milioner? (21:30) na Novoj S.

Savršena večera je bazirana na jednom od najuspešnijih britanskih formata „Come Dine With Me“, koji je adaptiran u preko 30 zemalja sveta. Prati pet takmičara koji žive u istom gradu, a svaki od njih u svom domu organizuje večeru za svoje konkurente. Takmičari ocenjuju večere jedni drugih i na kraju onaj koji ima najviše poena odnosi pobedu i novčanu nagradu od 500 evra.

Od decembra nas na Novoj S očekuje i Najveći gubitnik - šou u kojem učestvuje 16 ekstremno gojaznih osoba koje tokom takmičenja odbacuju loše navike, prihvataju zdrave i doživljavaju neverovatnu transformaciju. A na kraju puta ih očekuje i vredna novčana nagrada. Prijave su u toku na https://najvecigubitnik.paperform.co/.​
 
Sinoć je na Nacionalnoj geografiji emitovana epizoda iz serijala "Evropa odozgo" posvećena Srbiji. Nažalost, prikazana je bez Kosova, ali su spomenuli da ne priznajemo njegovu nezavisnost.

Najviše prostora je posvećeno Beogradu (prikazani Kalemegdan, Avala, Beograd na vodi, Hram Svetog Save, Zemun, Novi Beograd), Donjoj Lokošnici kod Leskovca (branje i sušenje paprika), spomeniku na Kadinjači, zatim tu su Zasavica, Subotica, Uvac, Golubac, Smederevska tvrđava, Zlatibor (gondolu), nakratko Fruška gora...​

xbpX3wy.jpg


6hJn5Qn.jpg


jEs5zbL.jpg


mflMVES.jpg


HQq8ytQ.jpg


DpAj2gG.jpg


fNyZau8.jpg


k1b9rrh.jpg


ZaNFHtl.jpg


1kWRZcf.jpg


blhXh4r.jpg


E12DdJ8.jpg


ClpfaWD.jpg


KkXHxzc.jpg


aO6v6mW.jpg


Fj6Csri.jpg


Vn3JK7l.jpg


WRBGezl.jpg


Np4HVJ3.jpg


p3NZGyG.jpg
 
Danas je startovala Blic televizija na MTS kanalu 115. Evo nekoliko skrinšotova sa najavom programa

fVMIOr4.jpg


PRuHT0d.jpg


0SU5z7I.jpg


UBAe42Y.jpg


4ULzcO3.jpg


qmKZcUP.jpg


fIR8y40.jpg


ZqLnyjg.jpg


Stanoje i Stanko iz grupe Klon će da kuvaju...

WtI7AQZ.jpg


JUoiUwQ.jpg


tanovlN.jpg


E4Fqxgw.jpg


Od 7. oktobra u 22:00 kreće serija “Ceca i deca”, prva sezona serijala “Ceca show”.
 
Last edited:
Evo gledam Milionera trenutno, to je to meni i dalje, sve po licenci tako da nisam ni očekivao da mi neće biti isto kao ranije, ali zar smo stvarno morali da ga snimamo u Bugarskoj? Otkad je ta Bugarska produkcijska sila?
 
Dobro da su ovi promenili ime u "Ritam Evrope", po razglednicama više vuče na Vojvodina u ritmu Evrope, ostatak Srbije ko da se nisu ni trudili da snimaju, bez obzira što učestvuje i jedna opština sa Kosova.
 
Back
Top