Televizija

I NetTV Plus, koji ja uzimam iz Češke, je prešao u Telekom, i skroz su sklonili i N1 i Novu. Užas.

Vidim da Orion ima prepaid TV pakete, zna li neko da li je moguće plaćati karticom iz inostranstva?

Telemach BH još nije uveo Arene niti promijenio raspored kanala, čekamo da vidimo šta će biti

Sledeće nedelje snimam 1/4 kviza Naslovna strana. Posle skora od 3 pobede i poraza sam se kvalifikovao. Imaću dosta teškog protivnika koji je imao 5 pobeda u kvalifikacijama.
Od Arene jedino pozitivno što će komentarisati Edin i Kole košarku (Evroligu). Ostalo sve žali bože. Većina sjajnih gostiju sa SK će biti na crnoj listi. Mada kod mene svakako nije ni bilo opcije da imam Novu, N1 i sport klub, snalazio sam se do sada da ih gledam kako sam znao.

Last edited:
Čim vidim da moram da plaćam bankovnim prenosom odmah mi je sve to nekako shady 😭

Za taj Adria Telekom ima dosta loših komentara, žale se ljudi da im neki kanali seckaju i da su negledljivi, mada postoji neki besplatan probni period, pa može se probati da li odgovara ljudima iz dijaspore i da li je ok svuda, ili je to više za ove u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj, gde imaju call centar.

Jedino mi je žao gašenja Sportkluba. Toliko prelepih, emotivnih i srećnih trenutaka provedeno uz njih i uspehe naših sportista.

N1 i Nova S me ne zanimaju niti ih gledam. To nisu televizije već propagandna mašinerija, postali su odavno Informer 2.0, žalosno. Tu nema ni p od profesionalnosti, čast izuzecima.

btw. na vest o prodaji SBB-a su lagali sopstvene korisnike i tvrdili kako se ništa neće promeniti i kako će te dve televizije nastaviti da funkcionišu normalno na svim paketima kao i do sada. Toliko o njima.

Zaista nemam pojma šta je AT, samo prenosim jer vidim da ih oni navode kao opciju.

Ne znam da li može da se kupi EON iz inostranstva, pa da se tako prati.

Za taj Adria Telekom ima dosta loših komentara, žale se ljudi da im neki kanali seckaju i da su negledljivi, mada postoji neki besplatan probni period, pa može se probati da li odgovara ljudima iz dijaspore i da li je ok svuda, ili je to više za ove u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj, gde imaju call centar.
Adria Telekom najgora kompanija.

Čuo sam jako loše stvari od ljudi koji su tamo radili. Bolje da ih ne prepričavam ovde. Uglavnom gledam svoja posla i ne volim da komentarišem tuđa radna mesta ali ono što sam čuo je stvarno užas.

RIP SportKlub. End of an era 😭 Odrastao sam uz taj kanal i imam toliko lepih uspomena.

Bukvalno jedini kanal koji sam gledao na TV-u…

RIP SportKlub. End of an era 😭

Bukvalno jedini kanal koji sam gledao na TV-u…
Takodje :(

Faliće mi Višković i ekipa. Baš me zabolelo sve to..

Najavili su mogućnost povratka ali ne znam samo kako. Ali budući da su najavili verujem da rade na nečemu kako bi se opet aktivirali.

Nakon što je NetTV plus platforma iz svoje ponude ovog jutra isključila televizije Nova i N1, United media omogućila je besplatno gledanje ovih televizijskih kanala za građane u dijaspori.
➡️ https://n1nova.live/

Link ne funkcioniše za gledaoce iz Srbije, osim naravno preko VPN-a. Može se pratiti samo uživo, bez premotavanja, i nešto je niži kvalitet strima, ali poslužiće.

Pa to je Net TV Plus. Sa nalogom odatle se prijavljujem na EON aplikaciju.
Nisam na to mislio, već na opciju da gledaš EON van SBB mreže, tako što prepaid plaćaš mesečno, sa, ili bez ugovorne obaveze. To je valjda opcija za Srbiju, a nisam bio siguran da li to može i inostranstvu da se odradi, mada je neisplativo jer najmanji paket bez uo izadje oko 20 evra.

Prekomplikovano je sve sa nazivima, servisima i sl. to sam uvek mrzeo kod SBB-a.

Čestitke Anji na zasluženoj pobedi u finalu! 😍🥳 #masterchef
Konačno negde da mi favorit pobedi 😂
I Stefan bi bio okej kao pobednik, takođe zaslužen, ali glavno jelo i dezert je uticalo na Anjinu pobedu 😍
U ovoj novoj sezoni mi je ubedljivi favorit Nina 👩‍🍳 i očekujem pobedu sutra, bilo bi zasluženo! (samo da ne bude sujetna Teodora 😆)
Vama? (ako iko gleda)

Sky je kupio ITV za 1,6 milijardi funti. Da li je na taj način Britaniji smaknut jedan predstavnik u EBU?

Back