TVOJ GLAS ZVUČI POZNATO (Sezona 2026)

Odaberite do 3 najbolje imitacije u 1. epizodi

• Bebi - Hajde da se volimo (Lepa Brena)

• Majsta94 - Uzmi me (Maja Nikolić)

• Kakashi - Osloni se na mene (Oliver Mandić)

• Vax'ildan - Slike u oku (Louis)

• zeleni - Mustafa (Bebi Dol)

• Pokahontas - Replay (Senidah)

• Stefix - Iz jednog pogleda (Massimo)

• igorrogiESCfan - Zbogom ljubavi (Vlado Georgiev)

• remasur - Košava (Zorica Brunclik)

• zakaya - Slatka mala (Jelena Karleuša)

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Zadaci su podeljeni, audio snimci prosleđeni, žiri obavešten o početku glasanja.

Sad mogu da predahnem. Odoh sad da sastavljam pitanja za intervju sa izvođačem na PZE-u. :D

Kome dat 5 poena kad vas ima 5 u igri. Nista, ko bude dobar prema meni do kraja glasanja dobit ce poene 😅

Zaboravih da dodam, od sledeće epizode, nakon što budemo imali rezultate prve, takmičari koji ne odaberu broj u predviđeno vreme, dobijaće zadatke na sledeći način: najlošije plasiran takmičar u prethodnoj epizodi, dobija prvi slobodan broj, drugi najslabiji, dobija drugi slobodan broj i tako redom, te će to biti dodatni faktor sreće.

Inače, listu sa brojevima, pre dodele zadataka, prosleđujem i Milosu-S.

Au ljudi pokidali ste svi! Niste uopšte van ritma haha, šta više neki su baš muzikalni i imaju lepu boju glasa. Bilo je prezabavno slušati vas! :love:

Ljudi svaka čast svima!
Nikad ne bih skupila hrabrosti🤣 tako da, samim učešćem već ste pobedili,prvenstevno sebe.

Ovo je sve jedna dobra zabava, još sutra pze pesme, nikad zanimljivije na forumu😍

Peticija da se zelenom oduzme Vitni Hjuston i da Šakira, ko može Vitni evo svaka mu čast.

Back